Resultaten voor Burnout

 
Burnout
BURNOUT Fe.Bi.
Zoek door deze site. Info over alle sectoren Alle sectoren Privé Ziekenhuizen Ouderenzorg Thuisverpleging Revalidatiecentra Gezondheidsinrichtingen diensten Opvoedings en huisvestingsinstellingen Socioculturele sector. Info over alle beroepen. Over FE.BI Wat Wie Waar Vacatures Alle sectoren Alle beroepen. U bevindt zich hier: Home Ouderenzorg Vorming BURNOUT.
Herkennen van signalen van stress en burn-out voor leidinggevenden Opleidingen.
Home Ondersteuning Opleidingen. Opleidingen op maat. Herkennen van signalen van stress en burn-out voor leidinggevenden. Opleiding stresshantering en je rol als leidinggevende bij de preventie van burn-out bij medewerkers. Jobs waar medewerkers ten dienste staan van klanten blijken extra vatbaar voor burn-out.
BAT: Burn-out Assessment Tool Premed.be.
Om hierop een antwoord te bieden, hebben onderzoekers aan de KU Leuven een project op poten gezet ter ontwikkeling van een nieuw screeningsinstrument voor burn-out. Deze Burn-Out Assessment ToolBAT, een vragenlijst om enerzijds werknemers die aan burn-out lijden te identificeren en anderzijds een hulpmiddel te bieden aan professionals voor het diagnosticeren van burn-out, zou dus een betere preventie, een efficiëntere opsporing en een betere behandeling van burn-out mogelijk moeten maken.
Burn-out De Standaard.
17/01/2019 De Block investeert in pilootproject voor preventie burn-out. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block Open VLD heeft in Brussel de aftrap gegeven van een pilootproject dat zich focust op secundaire preventie van burn-out in de banken en z. Burn-out, Gezondheid, Maggie De Block.
Pilootproject voor geïntegreerd preventiebeleid burn-out Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Pilootproject NAR: subsidie van 8.000 voor werkgevers. De Nationale Arbeidsraad NAR roept werkgevers op om projecten in te dienen die voorkomen dat werknemers te kampen krijgen met psychosociale risicos in het algemeen en burn-out in het bijzonder. Werkgevers kunnen een subsidie bekomen van maximaal 8.000.
Burnout Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Burnout of met Burnout in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Burnout inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Burnout en verwijzingen daarnaartoe.
In 6 stappen naar een burn-out Jobat.be.
Als we diverse onderzoeken mogen geloven, liggen de stressniveaus in België net iets hoger dan in de meeste andere Europese landen. Het aantal Belgen met een burn-out is dan ook niet gering: 150.000, aldus een recente schatting. School-privébalans uit evenwicht: kinderen steeds vaker last van burn-out.
Burn-out Bore-Out Open mind.
We evalueren via een unieke, eigen ontwikkelde burn-out test, waaruit ook de oorzaak blijkt van je burn-out. Via technieken wordt die oorzaak aangepakt. Vaak gaat burn-out met bore-out gepaard. Bij een acute burn-out wordt eerst de draagkracht opgebouwd. H oe behandelen wij Burn-out of Bore-out?
stress en burn-out VIVES.
Studiedag stress en burn-out. Studiedag stress en burn-out aan VIVES Noord. Er is de laatste tijd in de media veel te doen rond stress en burn-out. Veel van onze psychische klachten hebben met stress te maken. In België blijven er jaarlijks 19.000 mensen thuis met een burn-out.
Burn-out Het Nieuwsblad.
Zij bedacht ee. 11/04/2019 Fors meer kort ziekteverzuim, mogelijk link met beginnende burn-out. 20/03/2019 Grijp in als het vijf voor twaalf is, niet als het half één is: hoe voorkom je een burn-out en wat mag je vooral niet doen?

Contacteer ons