Op zoek naar Tandarts?

 
Tandarts
Mijn tandarts De snelste weg naar uw tandarts of specialist.
Algemeen tandarts: Enkel kaakgewrichtsproblemen. Tandarts Specialist in de Orthodontie. Tandarts Specialist in de Parodontologie. Geneesheer Specialist in de Stomatologie. Tandarts Specialist in de Orthodontie. Algemeen tandarts: Enkel kinderen tot 14 jaar. Tandarts Specialist in de Parodontologie. Algemeen tandarts: Enkel wortelkanaalbehandeling.
De erkenning aanvragen als algemeen tandarts Zorg en Gezondheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Vlaamse sociale bescherming. De erkenning aanvragen als algemeen tandarts. De erkenning aanvragen als algemeen tandarts. Nadat u de opleiding met stage voor algemeen tandarts hebt voltooid en u uw attest van slagen voor het postgraduaat behaald hebt. Tijdens de opleiding dient u een stageplan en een stageboekje in.
Homepage www.tandarts.be.
Het Nationaal Comissie Tandartsen-Ziekenfondsen wil met dit initiatief de patiënt aanzetten om hun gebit preventief te laten controleren. Als u het vorige kalenderjaar niet naar de tandarts bent geweest zal u voor sommige prestaties gemiddeld 15 % minder terugbetaald krijgen.
Tandartsen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 8514 resultaten voor tandartsen. 1 DENTIST BRUSSELS. Edouard Pinoyplein 23, 1160 Oudergem. Bleken van tanden. Bezoek onze webpagina. 2 Tandartspraktijk Bogaerts Inge. Dokter Zamenhoflaan 35, 1070 Anderlecht. Bleken van tanden. Bezoek onze webpagina.
Tandarts Wijnegem Medisch Centrum Wijnegem.
Algemene tandheelkunde Halfjaarlijkse controle: Een halfjaarlijkse controle bij de tandarts is geen overbodige luxe. De tandarts controleert op gaatjes cariës, tandplak, tandsteen, conditie van het tandvlees, het tandbot en alle andere weke delen in de mond. Kortom hij/zij bekijkt de mondgezondheid in het algemeen en start indien nodig een behandelplan op.
Telematicapremie voor de tandartsen RIZIV.
Voorwaarden betreffende uw activiteit.: U hebt een bijzondere beroepstitel van algemeen tandarts, van tandarts-specialist in de orthodontie of van tandarts-specialist in de parodontologie. U hebt tijdens het premiejaar minstens 300 tandheelkundige verstrekkingen uitgevoerd die de verplichte ziekteverzekering verzekering voor geneeskundige verzorging heeft vergoed, als u op 1 januari van het premiejaar al 5 jaar een RIZIV-nummer had dat voor erkende tandartsen is voorbehouden.
Wachtdienst Algemeen Tandarts www.tandarts.be.
Geen doorschakeling mogelijk buiten de bovenvermelde uren. Wachtdienst Algemeen Tandarts. De Wachtdienst Algemeen Tandarts verzorgt in gans Vlaanderen een wachtdienst. Deze dienst is enkel toegankelijk voor dringende gevallen en levert dus uitsluitend een noodbehandeling. Het tarief van de oproep is 15, euro per minuut.

Contacteer ons