Resultaten voor kapperscursus

 
kapperscursus
Kappersopleiding met erkend diploma! Wellness Academie.
Daarna ga je zelf met de handen in het haar door praktisch aan de slag te gaan met: het wassen van haar, het leren maken van verdelingen, het aanpassen van kapsels aan gezichtsvormen, dames en herensnitten, brushings, watergolf, permanent en opsteektechnieken.
Kapperscursus Utrecht Hair Kappersopleiding.
Hair Kapperscursus Utrecht. Welkom bij Hair Kapperscursus Utrecht! Lijkt het je niet geweldig om een nieuw vak te leren? Of vaardigheden te leren die je kunt toevoegen aan je bestaande werkzaamheden? Bij Hair Kapperscursus Utrecht leer je van uitstekend opgeleide docenten de fijne kneepjes van het kappersvak.
Kapperscursus Hair Kappersopleiding.
Meldt je aan voor een leerzame en gezellige Kapperscursus van Hair! Bij Hair kappersopleiding, kun je niet alleen beroepsgerichte opleidingen volgen. Het is nu ook mogelijk om een professionele kapperscursus te volgen. Hierbij kun je zelf kiezen welke kapperscursus jou het meeste interesseert.
Vergelijk 16 Kappersopleidingen en Cursussen Springest.
Extra informatie: Al onze cursussen en opleidingen zijn btw vrijgesteld en inclusief inschrijvingskosten, literatuurkosten, begeleiding voor 1 jaar en examenkosten. Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina.
Kapperscursus. Inschrijving.
Volgens de behoefte van de groep kunnen we ingaan op het aanbod natuurlijke middelen uit de natuur voor kleuraccenten. Janine, gediplomeerde masseuse/schoonheidsspecialiste/kapster heeft al ruim 20 jaar ervaring en houdt zich bezig met alles wat de mens zich beter doet voelen.
Kappersopleiding.
In Belgiƫ zijn er vele scholen waar u de kappersopleiding kunt volgen bijvoorbeeld in Antwerpen, Gent en Brussel zijn er verschillende scholen die de kappersopleiding hebben. Het is alleen de vraag waarom u kiest voor een school met de kappersopleiding wanneer u net zo goed voor een cursus kunt kiezen.
Selfline Kappersopleidingen Selfline Kappersopleidingen en Kapperscursussen.
Schrijf je nu in voor de Kappersopleiding en start in 2018! Selfline biedt de groepscursussen; Beginnerscursus Haarknippen, Gevorderdencursus Haarknippen, Haarstyling, Opsteken Vlechten, Verven Blonderen en de Opfriscursus Haarknippen. Zo kan je altijd een cursus vinden die bij jouw interesse past.
Kies uw kapperscursus.
Intercap organiseert 2x per jaar een kapperscursus in samenwerking met onze partner Alfaparf. Alfaparf heeft een fantastisch technisch team dat u de kneepjes van het vak leert. Ze focussen zich vooral op de creatieve kant en werken met de nieuwste kleuren en creaties.
Kappersopleiding voor ervaren kappers.
Waarom is het een goed idee om een kappersopleiding voor gevorderden te volgen bij Pivot Point? We gaan steeds resultaatgericht en efficiƫnt te werk en zijn dus de partner bij uitstek als het gaat om het opleiden van ervaren kappers of herintreders.
CVKO Centrum voor Kappersonderwijs Bel 0486 12 56 22.
Leslocaties Boom en Schilde Maatschappelijke zetel: Hoek 120 1ste verdieping 2850 Boom BTW nummer: BE 0543.742.903 GSM / 32 486 12 56 22 T / 32 3 238 74 71 E / info@cvko.be Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u 17u Wij maken tijd voor u en werken daarom steeds op afspraak.

Contacteer ons