Zoeken naar kappersopleiding

 
kappersopleiding
Kapper Salonverantwoordelijke CVO-STEP.
Na het succesvol beëindigen van de verschillende eenheden kapper ontvangt de cursist een certificaat kapper 1280 lestijden. Na het succesvol beëindigen van de verschillende modules kapper salonverantwoordelijke ontvangt de cursist een certificaat kapper salonverantwoordelijke 1440 lestijden. De opleiding kapper en kapper-salonverantwoordelijke in combinatie met aanvullende algemene vorming leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Hair Kappersopleiding Utrecht.
De activiteiten van Hair Kappersopleiding vinden onder andere plaats in de branche: Middelbaar beroepsonderwijs. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Onderwijs en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Onderwijs, subcategorie Voortgezet onderwijs. Op de kaart. Hair Kappersopleiding is ingeschreven op 7 maart 2016 met als vestigingsplaats Utrecht.
Kapper Opleiding vacatures, werk Indeed.nl.
Je bezit het diploma van allround kapper of bent hiervoor in opleiding. Voor onze beschermde woonlocatie Viljoen zijn we op zoek naar een kapper. Kessler Stichting 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Kessler Stichting: vrijwilligers Vacatures in Den Haag. Vrijwillige kapper gezocht Utrecht.
Allround kappersopleiding Hair-Point.
Daarom leer je bij ons tijdens de Allround kappersopleiding om niet alleen te luisteren naar de wensen van de klant, maar ook te kijken naar de klant, waardoor je in staat bent de klant persoonlijk advies te geven over het meest geschikte kapsel voor hem of haar.
Kapper ROC van Amsterdam.
Heb je al een baan bij een erkend leerbedrijf? Of kom je van een andere kappersopleiding? Dan kun je op verschillende momenten in het jaar beginnen met deze opleiding. Neem contact met ons op en vraag wat er mogelijk is.
Kapper Beringen.
Jouw certificaat van Kappersmedewerker kan je behalen in 480 LT, met dit certificaat kan je aan de slag in een kapsalon. Wil je zelf een kapsalon uitbaten of wil je als volwaardige kapper aan de slag in een kapsalon dan kan je jouw diploma behalen in minimum 1280 LT.
Heads Academy Kappersopleiding.
Elke module is direct toepasbaar bij het leerbedrijf. Een erkende kappersopleiding die volledig aansluit op de behoefte van de arbeidsmarkt. Naast het verkrijgen van sterke knip en kleurtechnieken, ontwikkel je ook sterke communicatie en commerciële vaardigheden om succesvol met de klant om te gaan.
Welkom imhair.info Welkom I'M' HAIR kappersopleiding.nl.
Dé kappersopleiding voor werkend Nederland. Mail ons Bel ons. I m Hair. Dé kappersopleiding voor werkend Nederland. Mail ons Bel ons. De kappersopleiding voor werkend Nederland. Al van jongs af aan heeft Miranda van Maanen een grote passie voor het kappersvak.
Haarbalans Kappersopleiding Allround kappersopleiding Kappersopleiding Nijmegen.
Na je 1ste bezoek bij Haarbalans Kappersopleiding kun je je aanmelden voor een intakegesprek. Je ontvangt per email een uitnodiging hiervoor. In dit gesprek wordt beoordeeld of je geschikt en gemotiveerd bent voor de opleiding. Het intakegesprek is bepalend voor je toelating. Inhoud Kappersopleiding Niveau 2.:
Kappersschool Sintlutgardis Mol.
Dan schuilt er misschien wel een geboren kapper in jou! BOEK EEN AFSPRAAK. Hoe ziet onze kappersopleiding eruit? Je kan vanaf het 2de jaar kiezen voor het beroepenveld haarzorg. De kappersopleiding is op BSO-niveau tot het 6de jaar. Je kan je vervolmaken in een 7de specialisatiejaar.

Contacteer ons