Resultaten voor Kapsalon kinderen

 
Kapsalon kinderen
Chez Pape Kapsalon Passendale Zonnebeke.
een beetje over ons. Ben je op zoek naar een aangenaam, los, knus, gezellig en een toch iets ander kapsalon? Dan ben je bij coiffure Chez Pape aan het juiste adres. Bij ons staat rust en een persoonlijke aanpak centraal. Vooraleer we aan de slag gaan, wordt er voldoende tijd uitgetrokken om de wensen van de klant te bespreken. Tijdens het knippen kan de klant rustig iets drinken of in de krant bladeren. Bij ons kunnen zowel heren, dames als kinderen terecht voor een nieuw kapsel.
Kinderkapper, kapper, biokapsalon.
Bij bio-kapper Green Heads kom je langs met vrouw, man én kinderen. Onze professionele kappers geven jouw kinderen weer het kapsel dat je voor ogen had. Ontdek onze gezellige, ecologische kapsalon vandaag nog. Boek jouw afspraak via onze contactpagina. Green Heads t Kapsalon.
Haircraft Creatief en stijlvol kapsalon voor dames, heren en kinderen.
Het kapsalon Haircraft is gelegen in de Brusselsesteenweg 34, 3080 Tervuren. U krijgt er een heerlijke kop Nespresso-koffie of een verfrissend drankje. Voor de always-on is er gratis WIFI. En uw kinderen kunnen digitale TV kijken terwijl u zich laat verwennen.
hair fashion wendy sint-katelijne-waver dames, heren, kinderen, producten, nieuws, contact.
Een extra troef van mijn kapsalon is dat ik de nieuwste technieken en trends uit de kapperswereld op de voet volg. De haarmode staat immers nooit stil. Daarom volg ik geregeld bijscholingen in kleurtechnieken en modecoupes voor dames, heren en kinderen.
Kapsalon Herentals Emmys: barbershop, kinderen Hermans Emily.
Kapsalon Herentals: voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor een creatief kapsel in een uniek kader is Emmys uw kapsalon in Herentals. Mannen, vrouwen én kinderen krijgen er in een retro en vintage kader een leuk en tof kapsel aangemeten. Een barbershop om u tegen te zeggen.
Beau en Zo Kapsalon Dames Heren Kinderen Duffel Lier.
Wil je als kappersteam steeds weer top-kwaliteit leveren, dan is doorlopende opleiding een absolute noodzaak. Zo benen we steeds bij met de nieuwste technieken en trends. Recent nog over kleuringen, en binnenkort even bijscholen rond het echte barbier-werk, namelijk scheren. Beau en Zo. Kapsalon voor Dames, Heren en Kinderen.
Coiffure Oxygène Aartrijke, kapsalon dames, heren, kinderen in centrum Aartrijke.
Mervilliestraat 15 8211 Aartrijke 050 68 93 56 info@coiffureoxygene.be di-za 9u-17u. Coiffure Oxygène is een jong en dynamisch kapsalon. Wij verzorgen alle knipbeurten voor dames, heren en kinderen maar ook voor alle kleuringen behandelingen kan je bij ons terecht. Wil je een eenvoudige snit of mag het wat kleurrijker en trendy zijn?
Kapsalon voor dames, heren en kinderen met producten van BES bij Heidi's' Kapzones uit Bilzen.
Welkom bij Heidi's' Kapzones, kapsalon zonder kapsones! Op 24 november 2010 is zaakvoerster Heidi Broux haar nieuwe zaak begonnen in Bilzen; een supergezellig kapsalon waar iedereen welkom is voor een babbeltje en een nieuwe coupe natuurlijk! Zowel voor dames, heren als kinderen kan je altijd op een persoonlijke service kan rekenen.
Mini More: trendy kapsalon voor kinderen heren op Pas Geel Centrum.
U bent hier. Home / Mini More: trendy kapsalon voor kinderen heren op Pas. wo, 19/07/2017 1025.: Op maandag 10 juli opende Kelly Peeters de deuren van haar gloednieuw kapsalon Mini More op de Pas. Geen kapsalon voor dames, wel eentje waar kinderen en heren centraal staan.
Kapsalon Kathy dames heren kinderen.
Welkom te Nokere in Kapsalon Kathy. Kathy, Julie en Cynthia verwelkomen graag., Na jaren ervaring in de familiezaak te Nokere begon Kathy in 1995 haar eigen salon. Het kapsalon ligt centraal gelegen tussen Waregem, Wortegem-Petegem, Kruishoutem. Wij kappen zowel dames, heren als kinderen.

Contacteer ons