Zoeken naar Kapsalon kinderen

 
Kapsalon kinderen
Kapsalon Figaro te Lier: dames, heren en kinderen, op afspraak.
32 3 480 18 14. Kapsalon Figaro wordt geleid door gediplomeerd kapster Hilde Willems, die al meer dan 25 jaar met plezier achter de kaptafel staat. Dames, heren en kinderen kunnen bij haar terecht voor een verzorgd kapsel in alle mogelijke stijlen: klassiek, modern, hedendaags.,
Persia Hairstyle, kapper, kapsalon Tervuren, Sterrebeek.
Wij dragen professionaliteit hoog in het vaandel. U kunt er dus op rekenen dat wij een kapper zijn die snel en stijlvol werkt. Contacteer ons nu of spring even binnen in onze zaak. Persia Hairstyle, uw gemoedelijk kapsalon voor kinderen in Tervuren Vlaams-Brabant.
Kapsalon Jolly Klant is koning.
Kapsalon Jolly Klant is koning. Tijdens een gesprek luisteren we naar uw wensen, daarna bespreken we de mogelijkheden voor de beste snit of behandeling van uw haar. Iedere klant krijgt een persoonlijk advies van ons team. Kapsalon Jolly is gespecialiseerd in kleurtechnieken. We wassen en verzorgen uitsluitend met Kérastase. Waar de klant koning is. DAMES HEREN KINDEREN.
Mini More: trendy kapsalon voor kinderen heren op Pas Geel Centrum.
U bent hier. Home / Mini More: trendy kapsalon voor kinderen heren op Pas. wo, 19/07/2017 1025.: Op maandag 10 juli opende Kelly Peeters de deuren van haar gloednieuw kapsalon Mini More op de Pas. Geen kapsalon voor dames, wel eentje waar kinderen en heren centraal staan.
Kapsalon Deinze Kapsalon Grammene kapper Deinze kapper grammene.
Hairstyle Melissa Kapsalon te Merelbeke / Bottelare.
Heb je nood aan een persoonlijke verzorging voor je haar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van snit tot kleuring, wij zorgen voor het perfecte resultaat! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie! Dames Heren Kinderen. Enkel op afspraak.
Kapsalon voor dames, heren en kinderen met producten van BES bij Heidi's' Kapzones uit Bilzen.
Welkom bij Heidi's' Kapzones, kapsalon zonder kapsones! Op 24 november 2010 is zaakvoerster Heidi Broux haar nieuwe zaak begonnen in Bilzen; een supergezellig kapsalon waar iedereen welkom is voor een babbeltje en een nieuwe coupe natuurlijk! Zowel voor dames, heren als kinderen kan je altijd op een persoonlijke service kan rekenen.
Kapsalon Papillon Voor dames, heren en kinderen. Heultje, Westerlo.
Open Mobile Menu. Kapsalon voor dames., heren en kinderen. Maak je afspraak. Joico ondersteund de kapsalons met de nieuwste baanbrekende technieken. Voor elk haartype heeft Joico de perfecte productlijn! Hebt u problemen met het laten groeien van uw haren? Hebt u door de vele bewerkingen of van origine uit droge en fijne haarpunten of breken deze af?
Salon 15. home.
Steve nodigt u graag uit in zijn nieuwe studio: Salon 15. Salon15 bevindt zich op de Mechelsesteenweg 15, 2650 Edegem. Open van dinsdag tot en met zaterdag en enkel op afspraak. Van dinsdag tot vrijdag: 8. 30 u 18 u.
Kapper kapsalon in Zoutleeuw: dames, heren kinderen.
Kapsalon Haarstudio Sizo in Zoutleeuw is de place to be voor een nieuwe jij. Want hier neem je plaats bij een kapper die barst van ervaring en die precies weet welke snit perfect met je matcht. Dames, heren en kinderen zjin hier meer dan welkom voor alle soorten kapsels.

Contacteer ons