Zoeken naar Kapsalon kinderen

 
Kapsalon kinderen
Haircraft Creatief en stijlvol kapsalon voor dames, heren en kinderen.
Het kapsalon Haircraft is gelegen in de Brusselsesteenweg 34, 3080 Tervuren. U krijgt er een heerlijke kop Nespresso-koffie of een verfrissend drankje. Voor de always-on is er gratis WIFI. En uw kinderen kunnen digitale TV kijken terwijl u zich laat verwennen.
hair fashion wendy sint-katelijne-waver dames, heren, kinderen, producten, nieuws, contact.
Een extra troef van mijn kapsalon is dat ik de nieuwste technieken en trends uit de kapperswereld op de voet volg. De haarmode staat immers nooit stil. Daarom volg ik geregeld bijscholingen in kleurtechnieken en modecoupes voor dames, heren en kinderen.
Resengo Reserveer bij Kapsalon nuance in Deinze. Resengo Reserveer bij Kapsalon nuance in Deinze. friends. cow. no favorites. no search results. no appointments. no giftcards. appointment deleted. Res
Dames kunnen in ons kapsalon gelegen te Astene terecht voor allerlei stijlen en tendenzen Ook heren en kids meten wij graag een klassiek of trendy kapsel aan. Met de topproducten van Redken en Moroccanoil en ons professioneel advies proberen wij aan al uw persoonlijke wensen te voldoen mits reservatie kan u elke dag bij ons langs komenbehalve, op zondag en op donderdag is er laatavondopening tot 20u.
Beau en Zo Kapsalon Dames Heren Kinderen Duffel Lier.
Wil je als kappersteam steeds weer top-kwaliteit leveren, dan is doorlopende opleiding een absolute noodzaak. Zo benen we steeds bij met de nieuwste technieken en trends. Recent nog over kleuringen, en binnenkort even bijscholen rond het echte barbier-werk, namelijk scheren. Beau en Zo. Kapsalon voor Dames, Heren en Kinderen.
Welkom op de website van Kapsalon Alpha Style in Bredene Kapsalon Apha Style BREDENE.
Welkom op de website van Kapsalon Alpha Style in Bredene: hét kapsalon voor een trendy look voor dames, heren en kinderen. Onze specialiteiten zijn kleur en snit en u kan bij ons ook terecht voor feestkapsels. Lees er alles over op deze pagina.
Chez Pape Kapsalon Passendale Zonnebeke.
een beetje over ons. Ben je op zoek naar een aangenaam, los, knus, gezellig en een toch iets ander kapsalon? Dan ben je bij coiffure Chez Pape aan het juiste adres. Bij ons staat rust en een persoonlijke aanpak centraal. Vooraleer we aan de slag gaan, wordt er voldoende tijd uitgetrokken om de wensen van de klant te bespreken. Tijdens het knippen kan de klant rustig iets drinken of in de krant bladeren. Bij ons kunnen zowel heren, dames als kinderen terecht voor een nieuw kapsel.
Mini More: trendy kapsalon voor kinderen heren op Pas Geel Centrum.
U bent hier. Home / Mini More: trendy kapsalon voor kinderen heren op Pas. wo, 19/07/2017 1025.: Op maandag 10 juli opende Kelly Peeters de deuren van haar gloednieuw kapsalon Mini More op de Pas. Geen kapsalon voor dames, wel eentje waar kinderen en heren centraal staan.
Kapsalon Kathy dames heren kinderen.
Welkom te Nokere in Kapsalon Kathy. Kathy, Julie en Cynthia verwelkomen graag., Na jaren ervaring in de familiezaak te Nokere begon Kathy in 1995 haar eigen salon. Het kapsalon ligt centraal gelegen tussen Waregem, Wortegem-Petegem, Kruishoutem. Wij kappen zowel dames, heren als kinderen.
Hairstyle Melissa Kapsalon te Merelbeke / Bottelare.
Heb je nood aan een persoonlijke verzorging voor je haar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van snit tot kleuring, wij zorgen voor het perfecte resultaat! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie! Dames Heren Kinderen. Enkel op afspraak.
Persia Hairstyle, kapper, kapsalon Tervuren, Sterrebeek.
Wij dragen professionaliteit hoog in het vaandel. U kunt er dus op rekenen dat wij een kapper zijn die snel en stijlvol werkt. Contacteer ons nu of spring even binnen in onze zaak. Persia Hairstyle, uw gemoedelijk kapsalon voor kinderen in Tervuren Vlaams-Brabant.

Contacteer ons