Zoeken naar kapper mechelen

 
kapper mechelen
VisA VersA.
In de 20 kapsalons in Limburg, 4 in Vlaams-Brabant en 2 in Antwerpen, staan ruim 100 kappers je elke dag ter beschikking. Ga verder naar de website van Kappersgroep VisA VersA voor meer informatie over onze filialen. Altijd al gedroomd van het kapper of kapster te worden?
Kapsalon Elegance Dé herenkapsalon van Mechelen!
Kapsalon Elegance bestaat uit een enthousiaste team van ervaren herenkappers die er hun missie van hebben gemaakt om stijlvolle kapsels te creëeren en een glimlach te toveren op het gezicht van menig mensen. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en gaan met een scherpe oog voor detail te werk.
Homepage DaVinci Men.
We blijven steeds op de hoogte van de allernieuwste herentrends van Londen tot Milaan. Ook onze technieken en materiaal worden up to date gehouden. Zo werken we enkel met de top producten van American Crew, speciaal ontwikkeld voor de veeleisende man. Da Vinci Men Mechelen.
Home.
Welkom op de website van Kapsalon NB. Kapsalon NB is opgericht in1991 door Nadine Blockmans. De eenmanszaak is gelegen in Mechelen-Noord en heeft een ruime gratis parkeergelegenheid. Enkel mogelijk op afspraak, op vrijdag laatavondservice. Diwoedo, van 9 tot 18 uur.
Hairstudio Duo Redken.
Hairstudio Duo is een kapsalon in Mechelen geleid door een ervaren team. Iedereen is welkom, met of zonder afspraak, dus kom zeker eens een kijkje nemen. Kijk ook even rond op onze website en kom meer te weten over ons.
Over eau-contrhair kapsalon voor dames en heren mechelen.
Daarom werken wij met de beste producten van Revlon professionel waaronder we ook een ammoniafree kleurgamma gebruiken dat vooral veel voeding en glans in de haren brengt. Kortom bij ons zit je goed! WELKOM bij Eau contrHAIR. Contacteer Eau Contrhair. Kapsalon dames heren.
Hair Contrast Kapper in Mechelen centrum, Provincie Antwerpen Treatwell.
English Français Nederlands. Kapper Nagels Gezicht Massage Ontharen Lichaam Spa Sauna Giftcard. Föhnen en stylen. Zoek salon in de buurt. Top Rated haar salons. Acryl en gelnagels. Ontdek last minute manicure! Zoek nagelstudio bij jouw in de buurt. Wimpers en wenkbrauwen verven. Last minute facial? Shapen verven met korting. Deep tissue massage. Rug, schouder en nekmassage. Ontdek de beste massage salons. Boek een duo massage. Last minute een wax nodig? Ontdek de beste gezicht threading. Last minute spray tan? Ontek onze lichaamsbehandelingen. Over Reviews Boek nu. Onder Den Toren 1, 2800 Mechelen.
Home Coiffure Lariviere.
Uw kapper voor de regio Mechelen. Kom langs in een van onze drie vestigingen te Mechelen, Bonheiden en Hofstade. U kunt er zeker van zijn dat wij enkel met de beste producten werken. Bekijk onze creaties. Ook mannen zijn bij ons aan het juiste adres.
Haarlem by Social Deal: Korting tot wel 90%.
Voor 1 volle spaarkaart met 20 zegels krijg je 350, gratis saldo. Deze actie loopt t/m 23 december 2018. Bij elke besteding van 5 ontvang je 1 spaarzegel. Voor 1 volle spaarkaart met 20 zegels krijg je 350, gratis saldo.
Kapsalon COLOMAplus.
in het huis van ondernemers. U bent hier. Bij voorkeur na afspraak. Telefoon: 015 44 86 17 of 015 44 86 16. Openingsuren kapsalon: Maandag en woensdag in de namiddag, vrijdag in de voor-en namiddag. Dames Heren Kinderen. Enkele richtprijzen kapsalon.

Contacteer ons