Resultaten voor kapper mechelen

 
kapper mechelen
Home Marc en Walter Lenaerts.
Marc Walter Lenaerts. Waarom voor Marc-Walter Lenaerts kiezen? We personaliseren elke klant met advies volgens de nieuwste trends. Professionele natuurlijke haarprodukten zorgvuldig uitgekozen voor haar en hoofdhuid. Ammonia vrije kleuringen van hoogstaande kwaliteit. Marc Walter Lenaerts. Befferstraat 9, 2800 Mechelen.
Hij Zij Creaties kapper schoonheidssalon.
Ons" inspirerend team." Hier enkele sfeerbeelden van ons kapsalon met schoonheidssalon. 1981 Hofstade Mechelen. 015 43 03 17. Di, Wo, Vr: 8u30 17u30 doorlopend open Do: 8u30 20u00 laatavond opening Za: 8u00 13u30 Ma, Zo Feestdagen: Gesloten ALTIJD OP AFSPRAAK.
Kapsalon voor je hond? Hondentrimsalon Sofie Mechelen.
En daarna kan ik dan wat borstelen, de nagels knippen, de oren nakijken en daarbij je pup steeds weer belonen. Je zult zien dat je trouwe vriend eraan zal wennen. Kom met je hond naar mij toe: Hondentrimsalon Sofie in Mechelen!
Openingsuren Kapsalon Yes! in Mechelen.
Laat het ons weten! Op zondag 1 april 2018 gesloten voor Paaszondag. Op maandag 2 april 2018 gesloten voor Paasmaandag. Bruul 94, 2800 Mechelen. 015 48 02 86. Andere kapsalons in regio Mechelen Populair in Mechelen. Eikestraat 50 2800 Mechelen.
De prijzen van úw thuiskapper in Mechelen.
Het aan huis komen is ideaal voor mensen die minder mobiel zijn. U ervaart het gevoel van naar de kapper gaan gewoon in uw living of keuken en de gezellige babbel krijgt u er gratis bovenop! U bent toe aan een nieuw kapsel, maar hebt nog geen idee hoe of wat?
Home.
Welkom op de website van Kapsalon NB. Kapsalon NB is opgericht in1991 door Nadine Blockmans. De eenmanszaak is gelegen in Mechelen-Noord en heeft een ruime gratis parkeergelegenheid. Enkel mogelijk op afspraak, op vrijdag laatavondservice. Diwoedo, van 9 tot 18 uur.
Woordenboek van de Brabantse Dialecten Griet Coupé Google Boeken.
Komt voor in 2 boeken vanaf 1902-2004. Pagina 330 Oorspronkelijk was een waldhoorn een bij de jacht gebruikte metalen hoorn, die geblazen werd met een mondstuk, en waarvan de buis verschillende parallelle cirkels vormt voordat ze uitmondt in een brede beker.
Kapsalon Elegance Dé herenkapsalon van Mechelen!
Kapsalon Elegance bestaat uit een enthousiaste team van ervaren herenkappers die er hun missie van hebben gemaakt om stijlvolle kapsels te creëeren en een glimlach te toveren op het gezicht van menig mensen. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en gaan met een scherpe oog voor detail te werk.
MONA SALON SPA.
Voor onze voetscrubs gaan we trouwens nog een stapje verder en gebruiken we pure suiker. GA NAAR VEELGESTELDE VRAGEN. WE LOVE HEARING FROM YOU! Bel ons op 015/34.01.30 Mechelen of 03/322.61.71 Antwerpen of stuur ons een e-mail! GOOD TO KNOW.
Home www.intercosmo.be.
OP BASIS VAN ARGAN OLIE. De exclusieve NASHI haarverzorgingslijn op basis van arganolie combineert talloze praktische voordelen die zowel jou als kapper als de klant aangenaam zullen verrassen. Behalve een ultieme glans en optimale haarverzorging is ook de compacte lijn een echte troef.

Contacteer ons