Meer resultaten voor krullen

 
krullen
Zo krijg je losse, zachte krullen die 3 dagen blijven zitten YouTube.
Wat ik wel doe en jullie ook aanraad is slapen met een vlecht of knotje, zodat mijn haar niet te erg in de klit raakt en ik het de volgende dag dus ook niet extra goed hoef uit te borstelen, zodat de krullen er langer in blijven zitten.
Krullend haar? Met deze 9 tips zullen jouw krullen nóg mooier vallen Beautify.
Ben jij gezegend met een grote bos krullend haar? Genoeg vrouwen zijn dagelijks in de weer met krultangen om enigszins de helft van de krullen te creëren die jij hebt. Maar hoewel de natuur je gezegend heeft met al die krullen, kunnen ze soms ook moeilijk te temmen zijn.
krullen Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: krullen DE krullen ES krullen FR. Vertalingen krullen NLEN. krulde verl.tijd heeft gekruld volt.deelw. krullen 1 hebben of maken curl, twist, coil.
Zó maak je golven of krullen in je haar zonder hitte Joepie Showbizz HLN.
Plaats de haarband op je hoofd en begin je haar rond de band te draaien zoals in het filmpje en slaap er een nachtje mee. De volgende ochtend neem je de haarband eruit en je hebt prachtige krullen! Alleen krullen aan de onderkant.
6 manieren om jouw krullen in model te brengen.
Deze combinatie zorgt ervoor dat je haardos nog groter wordt! Na jouw standaard routine het aanbrengen van jouw haarproducten en het föhnen met een diffuser maak je jouw krullenbol nog groter door de krullen een beetje uit elkaar te halen met een afrokam.
krullen Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: krullen DE krullen EN krullen ES. Vertalingen krullen NLFR. kr l n. krulde verl.tijd heeft gekruld volt.deelw.
HOE MAAK JE PERFECTE FIJNE KRULLEN? YouTube.
Zo krijg je losse, zachte krullen die 3 dagen blijven zitten Duration: 825. BeautyLabNL 420690, views. Haren krullen met rietjes Duration: 1555. Tashira Wouden 36130, views. Heel veel kleine krulletjes creëren Chopstick tang testen Beautygloss Duration: 1552. beautygloss 164188, views.
De beste shampoos voor krullen Stijl Magazine.
Waar moet je op letten bij de aanschaf van een shampoo voor krullen? Als je op zoek gaat naar een goede shampoo voor je krullen zijn er een aantal dingen waarop je kunt letten. Allereerst natuurlijk of er krul of krullend haar op de verpakking staat.

Contacteer ons