Meer resultaten voor mobiele kapper

 
mobiele kapper
De kapster Sandra Van Bedts.
Met Facebook verbinden. Mijn naam is Sandra Van Bedts en ik ben sinds 2008 afgestudeerd als haarstyliste. Na mijn studies werkte ik part-time in een kapsalon en part-time op verplaatsing. Sinds 2012 werk ik uitsluitend nog als mobiele kapster aan huis.
Salon software voor de ambulante kapper Kabbs.
De ambulante kapper kan zowel gebruik maken van ambulante automatisering, online agendabeheer, online klantenbeheer en een uitgebreide digitale kassa met spaarsysteem. De ambulante kapper software van Kabbs zorgt ervoor dat de ambulante kapper nauwelijks meer pen en papier hoeft te gebruiken.
Vodafone: de beste sim only en toestel deals supersnel 4G internet.
Blox Opwaarderen Zakelijk Internet op tablet of laptop. Nummerbehoud Je bestelling Check je dekking. Samsung Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 Plus. Huawei P30 Pro. Huawei P Smart 2019. VodafoneZiggo in Nederland. Werken bij VodafoneZiggo. Help en Contact. Vind een winkel.
Peggy De haarkar.
Dit volledig onbezoldigd, zowel voor mij als de collega kappers die soms meegaan. Door de week knip ik zoveel mogelijk mensen aan 100% en 50%, om zo fondsen op te halen om zoveel mogelijk mensen aan 0% te kunnen knippen.
Odile Mobiele Kapper in Bergschenhoek Kapper Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kapper Bergschenhoek is een mobielen thuiskapper voor het knippen en kleuren van haar en de verkoop van haarproducten. Neem voor meer informatie contact op met Odile Mobiele Kapper. Odile Mobiele Kapper is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Odile Mobiele Kapper Bergschenhoek.
Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper voor ouderen in Zuid en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk,
Bij de Kapper. Ook aan de slag. Over Qioz ZorgKappers. Qioz is een sociale onderneming die zich inzet om oudere en zorgbehoevende mensen goede uiterlijke verzorging te bieden. Daarvoor hebben wij ook het vak ZorgKapper in Nederland geïntroduceerd. Sinds 2000 zijn Qioz ZorgKappers actief in en vanuit een groeiend aantal zorginstellingen, met eigen kapsalons, knipplekken en mobiele dienstverlening.
Kappersmobiel Ruim 20 jaar kapper aan huis!
Mijn naam is Sylvia van Rijn en ik ben sinds 1998 werkzaam als ambulant kapper. Aandacht voor de klant vind ik belangrijk. Ik werk met producten van Calmare. Ik kan langskomen op de volgende dagen.: dinsdag t/m vrijdag: 900: 1700: uur.
Kapper aan huis: AJ Knipmobiel.
Uw kapper aan huis, voor jong en oud. AJ Knipmobiel komt bij u op locatie voor het verzorgen van uw kapsel. Deze verzorging bestaat uit o.a. knippen, snijden, verven, watergolven en permanenten. Bel Direct voor een afspraak. De voordelen voor u als klant van AJ Knipmobiel.:
de mobielekapper.nl Suus de mobiele kapper.
Suus de mobiele kapper was aanwezig om je een metamorfose te geven en voor tips tricks. mobiele kappers keurmerk. SUUS DE MOBIELE KAPPER HEEFT HET MOBIELE KAPPERS KEURMERK BEHAALD! Leukste kapper kapper van het jaar 2015. Leukste kapper kapper van het jaar 2015: Wijk bij Duurstede.
Mobiel Kapsalon JJMaes.
Exclusief voor onze klanten stellen wij ons mobiel kapsalon ter beschikking: een keet van 10m x 3 meter, met toilet. Een volledig uitgerust en operationeel kapsalon, met mogelijke uitbreiding tot 9 kapplaatsen, wordt op uw adres geleverd. U knipt gewoon verder terwijl wij de werken uitvoeren. een artikel over Hairstyle Juve en onze Mobiele Kapsalon.

Contacteer ons