Resultaten voor thuiskapper

 
thuiskapper
Home.
Coupe24 is een beginnende kapsalon, die gerund wordt door een kapster met ruim 15 jaar ervaring in het kappersvak. Als thuiskapper bieden wij vele voordelen voor onze klanten, zoals betaalbare tarieven, all-in tarieven en flexibele tijden waarin u een afspraak kunt maken.
Thuiskapster.
Uw thuiskapster in Alblasserdam, H.I. Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht. Thuiskapster l Prijzen l Acties l Uw voordelen l Producten l Contact. Ook voor manicure-behandelingen of het plaatsen van acryl of gel nagels bent u bij mij aan het juiste adres!
Thuiskapper Limburg Thuiskapper Flash Hair.
Ook als u nog nooit een thuiskapper heeft gehad en vragen heeft kunt u natuurlijk contact opnemen, wij staan u graag te woord. Samen komen we tot een prachtig resultaat! Uw flashy thuiskapper Limburg. vergeet niet om ook onze facebookpagina te bezoeken.
Exclusieve thuiskapper, fysiotherapeut en andere ambulante Hair Care.
Privacy Cookie Beleid. Graag introduceren wij GekniptenWel Hair Care. Voortaan kunt u genieten van de luxe thuiskapper of andere exclusieve persoonlijke welzijnsdiensten bij u thuis. GekniptenWel is het nieuwe ambulante hairstylings en welzijnsteam dat haar diensten speciaal afstemt op uw wensen.
NANNA Hairstyle On The Road NANNA Hairstyle on the road, de allround haarstyliste uit de regio Den Haag en Rotterdam.
Als je eenmaal door Nanna geknipt bent, wil je nooit meer een andere thuiskapster. Ze knipt uitstekend voor een prima prijs, is altijd in voor een gesprek over van alles en nog wat en door haar flexibele planning is een afspraak altijd in te plannen.
Cursus Freelance thuiskapper LOI.
Bovendien bereidt de cursus perfect voor op het bestaan als een zelfstandige ondernemer. Onderwerpen als marketing, prijzen en offertes, financiƫle administratie en wet en regelgeving komen aan bod. De cursus Freelance thuiskapper bestaat uit de modules Thuiskapper en Starten als ZZPer.
Mobella Thuiskappers Servicepaspoort.
De Mobella Thuiskapper komt bij u thuis wanneer het u uitkomt. Of het nu gaat om alleen knippen, highlights of een complete haarkleuring, alles is mogelijk. Kinderen tot 12 jaar en 65-plussers die lid zijn, betalen het lage tarief van 1350.
Thuiskapper Winterswijk.
De thuiskapster van Winterswijk voor een mooi kapsel, op een door u gewenst tijdstip, bij u thuis tegen een voordelig tarief. U hoeft de deur niet meer uit! Neemt u gerust even een kijkje op deze website en/of volg mij via Facebook.
ViVa! Zorggroep // ViVa! Ledenservice Handig thuis Kapper.
Ledenservice Handig thuis Kapper. Informatie op maat. Ledenservice 088 995 88 22. wat is het Wat kost het Contact. Knippen, kleuren, watergolven of permanent. Voor alle behandelingen komt een ervaren kapster bij u thuis, ook als u in een woonzorgcentrum woont.
Thuiskapper Denise in Hoorn, professioneel ambulant kapster aan huis.
Maak snel een afspraak met Denise. Dames, heren, kinderen knippen / snijden 15., Andere mogelijkheden bespreekbaar. Voor vragen, advies of een afspraak, Bel / WhatsApp 0614743271 of laat een bericht achter, ik neem zsm contact met u op. Groetjes thuiskapper Denise.

Contacteer ons