Meer resultaten voor trendy kapper

 
trendy kapper
Kapper dames, heren en kinderen in Kampenhout, Boortmeerbeek, Steenokkerzeel.
Maak uw afspraak. De kapper voor elke gelegenheid. Coiffeur Wako in Kampenhout is hét trendy kapsalon voor dames, heren en kinderen. Je bent van harte welkom voor een deugddoende kappersbeurt in onze mooie zaak. Geniet van een gezellige sfeer, een leuke babbel én een snit die perfect bij je past.
Services de salon professionnel pour vos occasions spéciales à Bruxelles.
Deze uiterst snelle formule laat zelfs veeleisend cliënteel toe om van een trendy en geraffineerde look te kunnen blijven genieten. Samen/Net zoals met de service Coiffure Couture, hét succes van Maison Roger, vormt deze Prêt à porter een van de meest complete en verleidelijke programma's: shampoo, verzorging, knippen en styling. En dat alles in amper 45 minuten. Dat is nog niet alles. Speciaal voor de working girls bieden we de kans om ook na de kantooruren te komen, wel op afspraak natuurlijk, en dit tot 20 uur. Gelieve uw keuze voor een Prêt à Porter service te specifieren tijdens het nemen van uw afspraak. Kapper aan huis.
Kapsalon BySabine De trendy kapper in Barendrecht.
Omvorming vanaf 5995., Praesent dictum est vel ultrices convallis. Curaeleifend dolor at augue rutrum, in tristique leo tincidu bibendum quam ex. Aenean iaculis ante vitae hendrerit efficituring Etiam a lectus faucibus, dapibus lacus ac, laoreet nisi. Vivamus congue vitae mauris.
VisA VersA. Facebook. YouTube.
Visa Versa is je trendy of klassieke kapper voor die sublieme look waar je naar uitkijkt. Met 10 kapsalons in Alken, Antwerpen Linkeroever, Berlaar, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Hoeselt, Lanaken, Lommel, Scherpenheuvel en Tienen helpen onze 35 kappers en kapsters je graag verder met de snit van je dromen.
Trendy kapsels Kapper Haarsalon Breukelen.
Haarsalon Breukelen knipt uw hele gezin. Dames, heren en kinderen. Gecertificeerde en ervaren kappers met veel ervaring. Alleen de beste haarproducten. Met moderne, trendy haarstijlen vol zelfvertrouwen over straat. Onze haarspecialisten behandelen uw haar met alleen de beste haarproducten van Schwarzkopf.
Infinity Hair Body Lounge Kapper in Mechelsesteenweg, Antwerpen Treatwell.
Ze neemt jaarlijks deel aan gerenommeerde opleidingen in binnen en buitenland. Ervaar de exclusiviteit, rust en luxe en kom terug naar buiten met een nieuwe look. Zoek je een trendy kapper voor je wekelijkse snit of brushing of wil je een metamorfose?
Kapsalon Trendy Hair Kappers, Poeldijk 1kapper.nl.
Plan nu jouw volgende afspraak bij de kapper. Plan nu jouw volgende afspraak bij de kapper. Trendy Hair Kappers. Jan Barendselaan 62. 2685 BV Poeldijk. Helaas nog niet online. Informatie over Trendy Hair Kappers te Poeldijk. Trendy Hair Kappers. Jan Barendselaan 62.
Behind the chair Kapsalon.
One of the most trendy places in Hasselt. Follow on Instagram. Behind The Chair Hasselt. Who are we. Behind the Chair, hét kapsalon in Hasselt waar jij centraal staat. Kapper zijn draait niet louter om het knippen of verzorgen van haren.
Unit10 het trendy kapsalon in Sint-Truiden, Limburg.
Unit10 het trendy kapsalon in Sint-Truiden. UNIT10 is een kapsalon dat zich volledig inzet voor de kwaliteit van uw haar. Zowel op het vlak van verzorging en kleur hiervoor gebruiken wij in ons kapsalon topproducten van Redken en Affinage die garant staan voor kwaliteit.
Trendy By Wendy Hairstyling.
Heeft U liever een afspraak dat kan ook, u kunt ook online een afspraak boeken. Bij Trendy by Wendy kunt U niet alleen terecht voor Uw haar maar ook voor Uw nagels en schoonheidsbehandeling. Voor meer informatie kunt U altijd naar de salon bellen.

Contacteer ons