Op zoek naar Heren Kappers?

 
Heren Kappers
Herenkapper BJORN Hasselt.
Kapper Wikipedia.
Vroeger werden kappers barbier genoemd. Tegenwoordig wordt die naam veelal gebruikt voor herenkappers. Een kapper werkt in een kapsalon of bezoekt mensen aan huis. Niet alleen wordt het haar geknipt, maar het kan ook worden geverfd kappers gebruiken liever de term kleuren, gebleekt, in model gekapt of geföhnd.
Cursus kapper dames en heren.
Enkel zonder voorkennis. Duur van de opleiding. Zoek met filter. U bent hier: Opleidingen Kapper Cursussen Kapper dames en heren. Overzicht Kapper dames en heren. Duur opleiding: 160lt. Je wilt meegaan met de laatste trends en je haar omtoveren tot een hip kapsel?
Michael's' herenkapsalon.
zaterdag tot 14u.: Afspraken kunnen gemaakt worden op het nummer 016/63.49.57. Afspraken kunnen ook per mail worden aangevraagd met vermelding van naam, voornaam, adres en telefoonnummer: kapper@skynet.be vakantie datagesloten: op 1 november, van 30 december tot en met 7 januari.
kapsalon Cheveux Bizarres Aalst Dameskapsalon Herenkapsalon.
TEL: 053 41 45 96. Wij doen meer voor U! Volg Cheveux Bizarres ook op.: Medeoprichter van www.haarwensen.be Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.
Herenkapper Gent Maak direct een Afspraak! Robert.
Create Your Hair Style With Us. Kapsalon Robert Gent. Reeds 30 jaar stellen Peter en Franco hun expertise en klantvriendelijkheid ter beschikking voor verschillende generaties van klanten in hun herenkapsalon: Kapsalon Robert. Zij verwelkomen u graag, met of zonder afspraak.
Kristof's' Hairstudio: hét kapsalon voor kleuringen, balayages en extensions.
Dames, heren en kinderen kunnen bij ons terecht. Onze specialiteiten zijn kleuringen, balayages en extensions. Onze grootste troef is onze persoonlijke aanpak. We maken bewust tijd om te zien welke kleur en kapselstijl bij u past. Bovendien zijn we steeds mee met alle moderne trends.
Kapper dames, heren en kinderen in Kampenhout, Boortmeerbeek, Steenokkerzeel.
Onze ervaren kappers streven steeds naar perfectie en gebruiken de beste verzorgingsproducten voor jouw haar. Natuurlijk kan je op ons vertrouwen voor stijl en verzorgingsadvies. Verzorging die bij je past. Coiffeur Wako is echter méér dan alleen een kapsalon. Onze professionals zorgen ervoor dat je in alle omstandigheden perfect voor de dag komt. Zo kan je in ons kapsalon ook je tanden laten bleachen of je hoofdhuid laten verzorgen met een zuurstofbehandeling. En ken je de make-up producten van MICA al? Hoogwaardige schoonheidsproducten die jouw troeven moeiteloos accentueren. Op zoek naar een kapper voor dames, heren en kinderen in Kampenhout, Boortmeerbeek of Steenokkerzeel?
Waarom betalen mannen minder bij de kapper dan vrouwen? Style Nina HLN.
Uit het jaarlijks rapport van USB Bank, waarbij de prijzen voor kappersbezoeken wereldwijd vergeleken werden, bleek dat vrouwen gemiddeld 40 euro betalen, terwijl mannen slechts 25 euro op tafel moeten leggen. Een heel duidelijke verklaring is er niet, maar vermoedelijk heeft het te maken met de barbiershops van vroeger, vertelt Stéphane Coigné, voorzitter van de unie van Belgische kappers, aan De Morgen.
Haircraft Creatief en stijlvol kapsalon voor dames, heren en kinderen.
Creatief en stijlvol kapsalon voor dames, heren en kinderen in Tervuren. Craft staat voor de kunst van echt vakmanschap. De kunstvaardigheid van een gedreven vakman die zijn ambacht tot in de puntjes beheerst. Wie zijn we. Nikos heeft een rijke ervaring van meer dan 20 jaar opgebouwd. Van in zijn professionele beginjaren volgde hij stages en opleidingen in bekende instituten, in binnen en buitenland, om steeds de laatste trends en technieken te ontdekken en onder de knie te krijgen. Eerst werkte hij voor enkele Belgische tophuizen in Brussel, zoals Didier Rosalinde voorheen Alexandre de Paris en verschillende internationale kappersketens, ook buiten de landsgrenzen Parijs, Londen, Spanje. Na vijf jaar als style director te hebben gewerkt bij ToniGuy Hairdressing in Brussel besloot Nikos in 2004 de grote stap te zetten en zijn eigen zaak op te richten. Bijna 10 jaar later was het dan weer tijd voor een nieuwe fase: in de zomer van 2013 verhuisde zijn zaak van Hoeilaart naar Tervuren. Dit nieuwe salon is smaakvol ingericht met een speciaal voor kappers ontworpen meubelcollectie en enkele designtoppers.

Contacteer ons