Op zoek naar Heren Kappers?

 
Heren Kappers
Herenkapper BJORN Hasselt.
Kapsalon Elegance Dé herenkapsalon van Mechelen!
Kapsalon Elegance bestaat uit een enthousiaste team van ervaren herenkappers die er hun missie van hebben gemaakt om stijlvolle kapsels te creëeren en een glimlach te toveren op het gezicht van menig mensen. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en gaan met een scherpe oog voor detail te werk.
Kapsalon Ronny.
steun het goede doel en draag uw dopje" bij. Kapsalon Ronny doet mee aan de dopjes actie voor blindegeleide honden. Breng uw drankfles dopje binnen en steun de honden. Ontdek meer op dopjesactie.be. Officiële huisvuilzakken Stad Brugge 40l, 75l, PMD, tuinafval.
Kapsalon Kapper Kristof's' Hairstudio Deinze.
Dames, heren en kinderen kunnen er terecht voor een knipbeurt. Of u nu een hip kapsel wenst of een klassieke kleuring, wij zijn de haarstudio voor jong en oud! Wie voor ons kiest, kiest voor veel meer dan een knipbeurt. Al onze kappers en kapsters hebben een kwaliteitsvolle opleiding achter de rug.
Kapper dames, heren en kinderen in Kampenhout, Boortmeerbeek, Steenokkerzeel.
Onze ervaren kappers streven steeds naar perfectie en gebruiken de beste verzorgingsproducten voor jouw haar. Natuurlijk kan je op ons vertrouwen voor stijl en verzorgingsadvies. Verzorging die bij je past. Coiffeur Wako is echter méér dan alleen een kapsalon. Onze professionals zorgen ervoor dat je in alle omstandigheden perfect voor de dag komt. Zo kan je in ons kapsalon ook je tanden laten bleachen of je hoofdhuid laten verzorgen met een zuurstofbehandeling. En ken je de make-up producten van MICA al? Hoogwaardige schoonheidsproducten die jouw troeven moeiteloos accentueren. Op zoek naar een kapper voor dames, heren en kinderen in Kampenhout, Boortmeerbeek of Steenokkerzeel?
Waarom betalen mannen minder bij de kapper dan vrouwen? Style Nina HLN.
Uit het jaarlijks rapport van USB Bank, waarbij de prijzen voor kappersbezoeken wereldwijd vergeleken werden, bleek dat vrouwen gemiddeld 40 euro betalen, terwijl mannen slechts 25 euro op tafel moeten leggen. Een heel duidelijke verklaring is er niet, maar vermoedelijk heeft het te maken met de barbiershops van vroeger, vertelt Stéphane Coigné, voorzitter van de unie van Belgische kappers, aan De Morgen.
Haircraft Creatief en stijlvol kapsalon voor dames, heren en kinderen.
Creatief en stijlvol kapsalon voor dames, heren en kinderen in Tervuren. Craft staat voor de kunst van echt vakmanschap. De kunstvaardigheid van een gedreven vakman die zijn ambacht tot in de puntjes beheerst. Wie zijn we. Nikos heeft een rijke ervaring van meer dan 20 jaar opgebouwd. Van in zijn professionele beginjaren volgde hij stages en opleidingen in bekende instituten, in binnen en buitenland, om steeds de laatste trends en technieken te ontdekken en onder de knie te krijgen. Eerst werkte hij voor enkele Belgische tophuizen in Brussel, zoals Didier Rosalinde voorheen Alexandre de Paris en verschillende internationale kappersketens, ook buiten de landsgrenzen Parijs, Londen, Spanje. Na vijf jaar als style director te hebben gewerkt bij ToniGuy Hairdressing in Brussel besloot Nikos in 2004 de grote stap te zetten en zijn eigen zaak op te richten. Bijna 10 jaar later was het dan weer tijd voor een nieuwe fase: in de zomer van 2013 verhuisde zijn zaak van Hoeilaart naar Tervuren. Dit nieuwe salon is smaakvol ingericht met een speciaal voor kappers ontworpen meubelcollectie en enkele designtoppers.
Herenkappers Gianni Attilio Startpagina Facebook.
De beste kapper van Limburg.Zowel heren als dames.Deze kapper heeft mij tot tranen beroerd met zo'n' prachtig resultaat. een kapper uit de duizend Meer weergeven. 4 juni 2016. We werken graag met een foto. Een duidelijk beeld brengt een beter resultaat.
Mosquito Herenkapper kapper waregem Caroline Rapaille T 056 29 69 51 Eikenlaan 32 8790 Waregem kapsalon waregem herenkapper Mosquito kapper Mosquito kapper bilkhage.
HAC Weekblad.
Heren kapsalon Karizma in Achel. 21-11-2016 1105: Ingezonden door Redactie. Aan de Thomas Watsonlaan 44 in Achel is Heren kapsalon Karizma gelegen. Bij deze Turkse kapper kan je niet enkel terecht voor een kapbeurt, je krijgt er een complete beleving.

Contacteer ons