Resultaten voor Heren Kappers

 
Heren Kappers
Home Heren kapsalon Peter-Jan Kustlaan 52 Knokke.
Na dertig jaar dames en heren in een zijstraat van de Lippenslaan besloot Peter-Jan zijn succesvolle carrière een wending te geven. Vanaf heden knipt Peter-Jan alle heren en jongens persoonlijk met zijn jarenlange kennis in de Kustlaan 52. Zijn vrouw Barbara staat in voor het haar wassen en ontvangst van de heren, alsook het professioneel raad geven bij de keuze van parfum en haarproducten.
Herenkapper Ludo voor knippen, scheren en advies bij haaruitval.
Zowel mannen met een volle haardos als heren die kampen met haaruitval of kaalheid voelen zich bij ons helemaal thuis, want elke man wordt bij ons persoonlijk ontvangen en met het nodige respect en discretie behandeld. We zijn nu eenmaal een gespecialiseerde herenkapper voor mannen met veel en mannen met iets minder haar.
Herenkapper Bob.
Kapsalons heren goudengids.be.
18 t Kappershuys. Dokter De Biestraat 1, 2250 Olen. 19 Carré Coiffure Bros Barbier. Gistelsesteenweg 62, 8400 Oostende. Chouffe-bier van t vat. 20 Haarmode Jan. Molenstraat 19, 2550 Kontich. Bezoek onze webpagina. Medische apparaten, instrumenten toestellen. Kapsalons Inrichting Benodigdh. Kappers voor heren.

Contacteer ons