Meer resultaten voor Kapsalon Aan Huis

 
Kapsalon Aan Huis
Huis aan huiskapster Els Avelgem.
Met de vespa op verkenning! Varen met De" oude Tjalk." Verhuur elektrische fietsen. Verken de streek met een huifkar! Wandelroutes in de buurt van Avelgem. Huis aan huiskapster Els. Huis aan huiskapster Els. 0477 92 22 98. kapster aan huis.
Hairdresser Candy Kapster aan huis Geraardsbergen Inforegio.be.
Hairdresser Candy is uw kapster aan huis in de regio Geraardsbergen en Galmaarden. Zowel dames, heren als kinderen genieten van een professionele knipbeurt in het comfort van u eigen woning. Een brushing, knipbeurt of kleuring? Het kan ook aan huis!
Brand in rusthuis na ontploffing in kapsalon: schade aanzien. Wilrijk Gazet van Antwerpen.
Er vielen geen gewonden, maar er is wel aanzienlijke schade aan het gebouw. Volgens de eerste vaststellingen gaat het om een ongeval. De brand is ontstaan door een ontploffing in het kapsalon van het rusthuis. De brandweer had de brand snel onder controle.
Tine Hofman Kip van troje theater toneel speeltheater animatie poëzie kapsalon Gent.
Wij bieden kinder en familievoorstellingen aan. Ook volwassenen-voorstellingen en poëzielezingen sieren ons programma. Daarnaast hebben wij ook straattheater, kindergrime, kinderanimatie en bedrijfsanimatie op het menu staan. Wij spelen overal: culturele centra, sporthal, speelplein, parochiezaal, festivals, pensenkermis zelfs bij u thuis kunnen wij te gast zijn.
Een zaak oprichten: welke vergunningen hebt u nodig? Vlaanderen.be.
Ambulante handel is de officiële term voor huis-aan-huisverkoop en verkoop op de openbare weg, op openbare markten of op andere plaatsen of lokalen. U doet aan ambulante handel als u producten verkoopt buiten de hoofdzetel of de vestigingen die u aan de kruispuntbank voor ondernemingen hebt gemeld.
Kapster aan huis Tessenderlo.
Kan je zelf niet naar een kapsalon komen, is er geen tijd, of laat je jezelf liever thuis verzorgen. Dan is een kapster aan huis misschien een goed idee. Om welke reden ook, soms kan de beste oplossing gewoon thuis liggen.
Sabine @ Home Welkom!
De oplossing: Ik kom gewoon naar U! Ik werk enkel op afspraak dus geen wachttijden zoals je die kan hebben in een kapsalon. Kortom: de kwaliteit en professionaliteit van een salon maar dan de luxe om dit aan huis te beleven.
T Kappershuis.
t Kapperhuis is een bloeiende zaak waarin vakmanschap en kwaliteit op de eerste plaats komen. Tevreden terugblikkend naar wat is geweest verwelkomen wij u nu graag in de totaal vernieuwde zaak. Na een bezoek bent u zeker overtuigd. 2011 t Kappershuis.
Kapster aan huis Peer Daisy: knippen, kleuren, permanent.
Kapster aan huis. Kapster Daisy uit Peer: een vriendin aan huis. U houdt van een perfect kapsel maar wil er liever niet de deur voor uitkomen! Dan is uw kapster aan huis Daisy uit Peer voor u de perfecte oplossing.
Het Kniphuis.
Bij een bezoek aan Het Kniphuis krijgt u alle zorg en aandacht die u mag verwachten wanneer u bij de kapper bent. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken stuur dan een e-mail naar het.kniphuis@outlook.be of bel 011-759 232.

Contacteer ons