Meer resultaten voor Kapsalon Aan Huis

 
Kapsalon Aan Huis
PoezenWoef.
Ons verhaal is begonnen toen we een aantal zwerfkatten een leuke thuis wilde geven. Stilletjes aan vonden meer dieren bij ons een thuis en ondertussen is ons huishouden al heel wat katten, honden, schaapjes en konijntjes rijker. Omdat we zo een grote interesse hadden in dieren zijn we ons gaan omscholen waardoor de Poezenwoef is ontstaan. Poezenwoef is een verzamelnaam van verschillende diensten die wij aanbieden.: Poezenwoefmobiel is een mobiel kapsalon waarin zowel honden, katten als konijnen van een verwenbeurt kunnen genieten.
Het Kniphuis.
Bij een bezoek aan Het Kniphuis krijgt u alle zorg en aandacht die u mag verwachten wanneer u bij de kapper bent. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken stuur dan een e-mail naar het.kniphuis@outlook.be of bel 011-759 232.
Kapsalon in Huis aan zee.
Weekends en vakanties. Kapsalon in Huis aan zee. Sophie Vanroose 10 oktober 2014 Geen categorie. Virginie volgt haartooi in Ter Zee in Oostende, en bewees gisterenavond dat ze ondertussen al heel wat kan! Zowel Kacey als Julien speelden gisteren proefkonijn.
CityZine Your Ultimate City Guide.
Hairdresser Candy Kapster aan huis Geraardsbergen Inforegio.be.
Hairdresser Candy is uw kapster aan huis in de regio Geraardsbergen en Galmaarden. Zowel dames, heren als kinderen genieten van een professionele knipbeurt in het comfort van u eigen woning. Een brushing, knipbeurt of kleuring? Het kan ook aan huis!
Kapsalon COLOMAplus.
in het huis van communicatie en recreatie. U bent hier. Bij voorkeur na afspraak. Telefoon: 015 44 86 17 of 015 44 86 16. Openingsuren kapsalon: Maandag en woensdag in de namiddag, vrijdag in de voor-en namiddag. Dames Heren Kinderen. Enkele richtprijzen kapsalon.
Carine Kapster aan huis.
jaarlijks vakantie: 4 september 6 maart van 30 juni t.e.m 5 juli van 15 t.e.m 30 juli en van 19 augutus t.e.m 21 augustus. Contacteer Carine Kapster aan huis. Carine Kapster aan huis 0484/050506 Sorry, you need Javascript on to email me.
Interlook Design Huis van de kappers @ Waregem Realisaties.
Kapsalon inrichting: Huis van de kappers. HUIS VAN DE KAPPERS Waregem. Francky Bjorn Vandemaele Mia. Delen via Facebook Mail een kennis. Laat dit veld leeg. Mail een kennis. Deze link werd naar uw kennis verstuurd. Benieuwd naar de mogelijkheden die we kunnen realiseren voor uw kapsalon of project?
Waregem Het Huis van de Kappers Eribo. Eribo logo. Eribo logo. Facebook. LinkedIn.
Leslie Kapster Aan Huis 0494/16.09.91.
U kan bij mij terecht voor een klassieke tot hypermoderne look en dit met professionele kwaliteitsproducten van l'oréal. Ik doe alle behandelingen die u maar kunt bedenken., met het gemak dat kapsalon naar u thuis komt en dit op het afgesproken tijdstip.

Contacteer ons