Meer resultaten voor Kapsalon Aan Huis

 
Kapsalon Aan Huis
Kapster aan huis Moerbeke-Waas Kapster Natalie.
Je hoeft niet te wachten zoals in gewone kapsalons, je afspraak is al gemaakt. Kinderen of oudere mensen vinden het vaak vervelend om naar het kapsalon te gaan. Laat daarom de kapster aan huis komen. Ook voor huwelijken en andere feesten is dat handig.
Kapsalon in Huis aan zee.
Weekends en vakanties. Kapsalon in Huis aan zee. Sophie Vanroose 10 oktober 2014 Geen categorie. Virginie volgt haartooi in Ter Zee in Oostende, en bewees gisterenavond dat ze ondertussen al heel wat kan! Zowel Kacey als Julien speelden gisteren proefkonijn.
Mag je zomaar een bedrijf opstarten bij je thuis? Zimmo.
Hij zal meer onroerende voorheffing moeten betalen. De huurder kan altijd aan de verhuurder voorstellen om hem daarvoor te compenseren. Wat heb je best in huis? Bij de opstart van je onderneming heb je uiteraard afhankelijk van je beroep specifiek materiaal nodig.
Hairdresser Candy Kapster aan huis Geraardsbergen Inforegio.be.
Hairdresser Candy is uw kapster aan huis in de regio Geraardsbergen en Galmaarden. Zowel dames, heren als kinderen genieten van een professionele knipbeurt in het comfort van u eigen woning. Een brushing, knipbeurt of kleuring? Het kan ook aan huis!
Kapsalon COLOMAplus.
in het huis van communicatie en recreatie. U bent hier. Bij voorkeur na afspraak. Telefoon: 015 44 86 17 of 015 44 86 16. Openingsuren kapsalon: Maandag en woensdag in de namiddag, vrijdag in de voor-en namiddag. Dames Heren Kinderen. Enkele richtprijzen kapsalon.
Sabine @ Home Welkom!
De oplossing: Ik kom gewoon naar U! Ik werk enkel op afspraak dus geen wachttijden zoals je die kan hebben in een kapsalon. Kortom: de kwaliteit en professionaliteit van een salon maar dan de luxe om dit aan huis te beleven.
Interlook Design Huis van de kappers @ Waregem Realisaties.
Kapsalon inrichting: Huis van de kappers. HUIS VAN DE KAPPERS Waregem. Francky Bjorn Vandemaele Mia. Delen via Facebook Mail een kennis. Laat dit veld leeg. Mail een kennis. Deze link werd naar uw kennis verstuurd. Benieuwd naar de mogelijkheden die we kunnen realiseren voor uw kapsalon of project?
Waregem Het Huis van de Kappers Eribo. Eribo logo. Eribo logo. Facebook. LinkedIn.
Q-hair.
na jaren in grote kapsalons te staan en als kapster aan huis te werken heb ik de stap genomen om mijn eigen zaak op te starten. vanaf juli 2018 verwelkom ik jullie in mijn kapsalon te westerlo. een afspraak of meer informatie.
De Vliegende Kapper De kapper bij u aan huis.
Sinds 1986 ben ik na een leercontract van 3 jaar dames, heren, Kinder-kapper. Na 7 jaar ervaring en techniek opgedaan te hebben in verschillende kapsalons van Inter-coiffure en Haute-Coiffure, ben ik eind 1993 volledig zelfstandig begonnen als de vliegende kapper met als doel een volwaardige kapper met alle mogelijkheden van het kapsalon bij u in huis aan te bieden.

Contacteer ons