Meer resultaten voor Kapsalon Aan Huis

 
Kapsalon Aan Huis
Kapsalon Sint-Katelijne-Waver t huis bij de kapper.
Die ons ook er op tijd en stond laten aan herinneren, dat er niet alleen werk is en ons pushen om het evenwicht te zoeken in de passie voor je werk en je gezin. Lees meer over Elke. All round Kapster. Lees meer over Saskia. Stage hier gekregen en nu werk ik hier. Heren snitten en massages doe ik het liefst. Lees meer over Hussein. Copyright Wellness t simpel genot Kapsalon t huis bij de kapper.
Wellness t Simpel Genot Kapsalon t huis bij de kapper.
inkomen kapster aan huis Forum voor de kapper Forum Alles voor de kapper De website voor de kapper.
En wat betreft het minder verdienen dan een poetsvrouw, als je in een salon, je vaste kosten, je banners, extra decoratie, boeken, drank, vlugger veranderen van interieur, meubilair en niet te vergeten, personeel, allemaal aftrekt, zal je aan huis aardig wat meer verdienen, je hebt juist je auto, produkten en materiaal nodig, meestal heb je toch een auto voor privé gebruikt ook, dus moet je geen extra kost meer doen, Dus als je het wil, aarzel niet, je hebt veel jonge gezinnen, die geen tijd hebben om in het kapsalon te zitten, dus is thuis kapster ideaal; ik denk gewoon dat de kapsalons en de thuiskapster die zelfstandig werken meer kunnen samenwerken, vb, als je eens ziek bent, in het salon, kan je op niemand beroep doen, misschien dan wel op een kapster aan huis; alvast veel succes, van een ex thuiskapster, maar nu ook gelukkig kapsalon uitbaatster.:
Home.
900: 1200: 1300: 1800.: 4515 AJ IJzendijke. Aandacht" maakt alles mooier." In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies.
VIDEO. Deze kapper komt aan huis en brengt meteen zijn kaps. Brecht Het Nieuwsblad.
20/06/2017 om 2010: Bron: ATV Print Corrigeer. VIDEO Kapsalon op wielen komt tot bij je thuis. Een kapper die aan huis komt dat kenden we al, maar een volledig mobiel kapsalon, dat is nog net iets straffer. In en om Brecht rijdt er sinds kort zo'n' kapsalon op wielen rond.
Kapster aan huis Oost-vlaanderen goudengids.be.
8 Debra Uw kapster aan huis. Zwembadstraat 41, 9032 Wondelgem Gent. 9 Kapster Aan Huis Anja. DROGENBROODSTR 116, 9940 EVERGEM. 10 Stefanie kapster aan huis. Nieuw Rabot 5, 9940 Evergem. 11 E-lite kapster aan huis. 12 Haerens Helga Kapster aan huis.
Kapster aan huis Nastia" in een straal van 15km rond Brakel Te koop 2dehands.be.
Een keratine behandeling aan 85 inplaats van 155! 30 september 2017 1925: Beringen. modellen gezocht gratis. Dit is mijn laaste jaar ik volg een opleiding ik Syntra Campus GENK, ik zoek Mensen die hun haar gratis willen verzorgen. 30 september 2017 1229: Diepenbeek. 29 september 2017 1953: Aarschot Langdorp. Prof extensions alle budgetten. Laura's' Nails-Hairextensions Beaty. Ik plaats al 12jaar waxextensions; deze beschadigen U haar niet indien ze goed geplaatst/onderhouden en verwijderd worden! Wil je niet lang w. 29 september 2017 1142: Dendermonde. Kapsalon over te nemen. kapsalon over te nemen oostakker gentstraat stoppen wegens gezondheidsprobleem gelijkvloers woning met kapsalon 2 kamers keuken badkamer toile.
Kapster aan huis Antwerpen goudengids.be.
kapster aan huis. 22 resultaten voor kapster aan huis Antwerpen. Koop deze gegevens. 1 De Potter Gerda. Standonklaan 3, 2610 Wilrijk Antwerpen. Kapster aan huis. 2 De Reizende Kapster. Kapster aan huis. Dorpstraat 23, 2180 Ekeren Antwerpen. Bezoek onze webpagina.
Starter van de week: na de foodtruck de kapsalontruck Made in Kempen.
Vanaf vandaag gaat Hair On Wheels de weg op. Met haar mobiele kapsalon, ondergebracht in een oude bestelwegen, trekt kapster Els Peeters uit Brecht voortaan naar de klanten thuis. Zon kapsalontruck bestaat al in Amerika en Nederland, maar volgens initiatiefnemers Els en haar vriend Arne Michielsen zijn zij de eerste in ons land. Ik kom al langer als kapster aan huis en dan zit je bij de mensen veelal in de badkamer, vertelt Els Peeters.

Contacteer ons