Meer resultaten voor Thuis Kapster

 
Thuis Kapster
Online eten bestellen Pizza bestellen sushi bestellen Takeaway.com.
Ontvang stempels, kortingen, promoties, nieuws en meer via onze nieuwsbrief en social media. De beste service, gratis. Prijsgarantie: je betaalt net zoveel voor je bezorgde maaltijd als wanneer je direct bij het restaurant bestelt. De meeste keus dankzij 3000 aangesloten restaurants.
Nathalie vindt nieuwe thuis voor haar kapsalon De Corbie in Leuvensestraat Diest Regio HLN.
Nathalie vindt nieuwe thuis voor haar kapsalon De Corbie in Leuvensestraat. 04 mei 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Kapsalon en stijlbar De Corbie is verhuisd van de Grote Markt naar de Leuvenstraat. Dit" pand stond al enkele jaren leeg en hier hebben we meer plaats om ons totaalconcept uit te werken, zegt zaakvoerster Nathalie Bollen. Nieuw zijn de hoek voor make-up en de barbierafdeling voor mannen. De zaak is ingekleed door de huisstylist, die ook de salons van De Corbie in Geel en Korbeek-Lo heeft ingericht. In" de centrale wachtruimte kunnen de klanten op onze iPads een kapsel uitzoeken. Zowel voor de heren als dames serveren we een Duvel of een espresso. Sommige klanten blijven na hun knipbeurt nog gezellig loungen, zegt kapster Melissa van Goubergen.
allesvoordekapper.be.
The Sponsored Listings displayed above are served automatically by a third party. Neither the service provider nor the domain owner maintain any relationship with the advertisers. In case of trademark issues please contact the domain owner directly contact information can be found in whois.
Sabrina Kapster.
Sabrina: Uw kapster aan huis voor het hele gezin. Bij Sabrina kunt u steeds terecht voor uw haarbehandeling. De klanten komen steeds op de eerste plaats, daarom hebben wij gekozen om enkel met professionele producten te werken van Swarzkopf, Lavoly en bio producten van Fay deze zijn ammoniak vrij. U kan aan huis dezelfde haarbehandelingen krijgen als in ons kapsalon: kleuren, mechen, brushing, permanent, ontkrullen, watergolf., Bij ons hoeft u niet te wachten want wij werken enkel op afspraak dit om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken en dit zowel bij u thuis als in het kapsalon zo komst u als klant nooit in een vol kapsalon.
Kapsalon Rosa Thuis wiki FANDOM powered by Wikia.
Antoine: Kapper 2000. Yves Akkermans: Kapper 1997-2000. Carolien Jacobs: Kapster 1996, 1997. Jenny Verbeeck: Zaakvoerder 1996. Dit is het eerste decor waar vier muren van bestaan. Op dinsdagen was knippen en brushen in kapsalon Rosa 10%. Kapsalon Rosa was op woensdagen gesloten. Lees Meer Edit. Overgenomen van" http//nl.nergensbeterdanthuis.wikia.com/wiki/Kapsalon_Rosaoldid18378.: More Thuis wiki.
Coiffure Emmie Snoeck Lees hier de het laatste nieuws over ons.
Dames, heren en kinderen zijn van harte WELKOM in de" huiselijke sfeer" van Coiffure Emmie Snoeck. Iemand die graag persoonlijk, individueel bediend wil worden is op het juiste adres bij Coiffure Emmie Snoeck. De naam" kapster thuis / aan huis."
Home.
Een behandeling op het gebied van haarverzorging is een stuk ontspanning en verwennerij voor jezelf geworden, en hoe fijn is dat als het in je eigen huis kan plaatsvinden. Mijn naam is Manon Buis en per 1 februari 2014 ben ik mijn eigen bedrijf Thuiskapster Manon gestart.
Nancy van Opstal is uw kapster aan huis in Mechelen.
Nancy van Opstal is op werkdagen bereikbaar van 9 tot 20u. Ook geeft ze u deskundig op het gebied van haarmode, haarverzorging en haarverzorgingsproducten. Bekijk vandaag nog de online prijslijst. Graag tot binnenkort bij u thuis! Beschadigd haar herstellen. Kapster aan huis.
Kapster aan huis Lier Debby: extensions, feestkapsels.
Laat uw haren thuis knippen en in de juiste plooi leggen door mij, Debby Van Hove, als kapster aan huis in Lier en omgeving te bellen. Ik volgde een opleiding haartooi en extensions. Ondertussen heb ik tien jaar ervaring als kapster.
Maak kennis met De Kapper Pijnacker.
Ik ga graag een uitdaging aan. Dat zie ik bijvoorbeeld in een metamorfose waarbij ik de nieuwste technieken en kleuren kan samenbrengen in een nieuwe coupe. Goed luisteren naar specifieke. Ik ben een allround kapster met jarenlange ervaring in het vak.

Contacteer ons