Op zoek naar Thuis Kapster?

 
Thuis Kapster
Sabrina Kapster.
Sabrina: Uw kapster aan huis voor het hele gezin. Bij Sabrina kunt u steeds terecht voor uw haarbehandeling. De klanten komen steeds op de eerste plaats, daarom hebben wij gekozen om enkel met professionele producten te werken van Swarzkopf, Lavoly en bio producten van Fay deze zijn ammoniak vrij. U kan aan huis dezelfde haarbehandelingen krijgen als in ons kapsalon: kleuren, mechen, brushing, permanent, ontkrullen, watergolf., Bij ons hoeft u niet te wachten want wij werken enkel op afspraak dit om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken en dit zowel bij u thuis als in het kapsalon zo komst u als klant nooit in een vol kapsalon.
Kapsalon Rosa Thuis wiki FANDOM powered by Wikia.
Antoine: Kapper 2000. Yves Akkermans: Kapper 1997-2000. Carolien Jacobs: Kapster 1996, 1997. Jenny Verbeeck: Zaakvoerder 1996. Dit is het eerste decor waar vier muren van bestaan. Op dinsdagen was knippen en brushen in kapsalon Rosa 10%. Kapsalon Rosa was op woensdagen gesloten. Lees Meer Edit. Overgenomen van" http//nl.nergensbeterdanthuis.wikia.com/wiki/Kapsalon_Rosaoldid18378.: More Thuis wiki.
Online eten bestellen Pizza bestellen sushi bestellen Takeaway.com.
Ontvang stempels, kortingen, promoties, nieuws en meer via onze nieuwsbrief en social media. De beste service, gratis. Prijsgarantie: je betaalt net zoveel voor je bezorgde maaltijd als wanneer je direct bij het restaurant bestelt. De meeste keus dankzij 3000 aangesloten restaurants.
Home.
Een behandeling op het gebied van haarverzorging is een stuk ontspanning en verwennerij voor jezelf geworden, en hoe fijn is dat als het in je eigen huis kan plaatsvinden. Mijn naam is Manon Buis en per 1 februari 2014 ben ik mijn eigen bedrijf Thuiskapster Manon gestart.
Nancy van Opstal is uw kapster aan huis in Mechelen.
Nancy van Opstal is op werkdagen bereikbaar van 9 tot 20u. Ook geeft ze u deskundig op het gebied van haarmode, haarverzorging en haarverzorgingsproducten. Bekijk vandaag nog de online prijslijst. Graag tot binnenkort bij u thuis! Beschadigd haar herstellen. Kapster aan huis.
Kapster aan huis Lier Debby: extensions, feestkapsels.
Laat uw haren thuis knippen en in de juiste plooi leggen door mij, Debby Van Hove, als kapster aan huis in Lier en omgeving te bellen. Ik volgde een opleiding haartooi en extensions. Ondertussen heb ik tien jaar ervaring als kapster.
Maak kennis met De Kapper Pijnacker.
Zij is allround kapster en is gespecialiseerd in bruidskapsels. Recente Facebook berichten. Volg de salon op Facebook. KOPER /// La French zoals het hoort te zijn Bij Larissa is gewerkt met zachte koper tinten die mooi combineren met haar huid.
Kapster Kasterlee Daneels Tamara: aan huis, dames, heren, kinderen.
Een kapsalon aan huis was dé ideale manier om klanten in de watten te leggen in eigen omgeving. Sinds 2013 kunt u een beroep doen op kapster aan huis Daneels Tamara te Kasterlee. Een nieuwe snit, een kleuring of wassen en brushen wordt allemaal op professionele wijze bij u thuis uitgevoerd.
Thuiskapster Miranda, kapper Ter apel en omstreken, De website van thuiskapster Miranda!
Bent u op zoek naar een professionele kapster bij u thuis? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een enthousiaste en zelfstandige kapster met 17 jaar ervaring in het kappersvak en ben op de hoogte van de laatste haartrends.
Haarstyliste Elke aan huis Kapster aan huis regio Brugge.
Ik heb reeds tien jaar ervaring als kapster, waarvan vijf jaar in een groot kapsalon van Brugge. Naast mijn kappersopleiding won ik in 2011 de Kapperswedstrijd voor Streetstyle dameskappen, behaalde in 2013 mijn diploma voor Kleur en Stijlconsulente en mocht in 2016 het certificaat om Spray Tanning uit te voeren in ontvangst nemen. Ik ben altijd een creatieve ziel geweest en mensen helpen met het personaliseren van hun stijl is daar een onderdeel van. Het is mijn passie om mensen een afgewerkt kapsel te bezorgen die hun persoonlijkheid benadrukt en zich weer goed in hun vel doet voelen. Wat doe ik? Hier plaats ik fotos van zelf ontworpen kapsels bij de klanten thuis.

Contacteer ons