Op zoek naar Thuis Kapster?

 
Thuis Kapster
Thuiskapster Joanne Startpagina Facebook.
Was weer leuk om te doen. De twee kapsels op de poppen heb ik gemaakt voor de beurs Trouwidee in echteld. Dat was afgelopen weekend. Hoop je volgend jaar te gaan trouwen en ben je nog op zoek naar een kapster?
Thuiskapster Lesley, Berchem Antwerpen Tel: 0485821. Kapsalons Dames goudengids.be.
Een recensie schrijven? Fruithoflaan 110/50, 2600 Berchem Antwerpen. 0485 82 15 95. Andere interessante bedrijven in de buurt. Grote Steenweg 660, 2600 Berchem Antwerpen. Dupon coiffures by Thomassen. Pieter Reypenslei 71, 2640 Mortsel. Dokter Van de Perrelei 58, 2140 Borgerhout Antwerpen.
Sabine @ Home Welkom!
Een geknipte ervaring bij u thuis! Over Sabine @ Home. Het is niet altijd makkelijk een bezoekje aan de kapper te plannen in ons drukke leven. U verliest dan ook geen tijd met allerlei verplaatsingen of met het zoeken naar een geschikte oppas voor de kinderen. Gewoon in uw vertrouwde omgeving, een gezellige moment met een leuke babbel terwijl uw haar wordt gedaan. De oplossing: Ik kom gewoon naar U! Ik werk enkel op afspraak dus geen wachttijden zoals je die kan hebben in een kapsalon. Kortom: de kwaliteit en professionaliteit van een salon maar dan de luxe om dit aan huis te beleven. Met heel wat beroepservaring, oog voor detail en een creatieve geest zorg ik ervoor dat u er weer stralend tegenaan kan! Ik neem graag de tijd om samen op zoek te gaan naar het perfecte kapsel voor u! Als uw kapster aan huis breng ik al het nodige professionele materiaal zelf mee, tot een wastafel en handdoeken toe!
Ik breng zelf de wastafel mee Mechelen Gazet van Antwerpen.
Omdat de klanten thuis zijn, voelen ze zich ook meer op hun gemak, zegt ze. Chantal Geens had twintig jaar lang haar eigen kapperszaak Hair Atelier Chantal in de Adegemstraat in Mechelen. Nadat het huurcontract was afgelopen, had ze zin in een nieuwe uitdaging en startte ze als thuiskapster. Ik heb nooit echt een hobby gehad, kapster zijn is gewoon mijn hobby en uitlaatklep, vertelt Chantal Geens.
Kajos coiffure de thuiskapster-service in de regio Turnhout.
Heeft u een communiefeest op zondag? Reserveer tijdig uw afspraak en we maken graag een uitzondering enkel telefonisch reserveren via 0478-54.74.95. Meer vragen antwoorden. Wat wil je ons vragen? BEL ONS OP. Direct met je kapster bellen? Bel naar 0478-54.74.95.
Kapster bij jou aan huis Kapsalon Nele Haircare.
Bij jou thuis. She by So.Cap. Kapsalon Nele Haircare. Bij u thuis. Kleuringen Snitten Ombré. Kapster bij jou aan huis. Nele Haircare komt naar jou thuis. Nele Haircare, jouw kapster aan huis voor het hele gezin! Heb je weinig tijd of moeilijke werkuren?
Kappersopleiding thuisstudie Opleiding thuiskapper NHA.
Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar! Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal. Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Kapster aan huis: thuiskapster glynis 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. kapster aan huis: thuiskapster glynis. 1820 x bekeken sinds 31 december 2017. 1 van 1. Je kan zich moeilijk verplaatsengeen, probleem ik kom naar je toe! met de knipmobiel. balayageopsteekkapselspermanent, watergolf alles kan. Zowel DAMES HEREN of KINDEREN.

Contacteer ons