Resultaten voor Thuis Kapster

 
Thuis Kapster
inkomen kapster aan huis Forum voor de kapper Forum Alles voor de kapper De website voor de kapper.
En wat betreft het minder verdienen dan een poetsvrouw, als je in een salon, je vaste kosten, je banners, extra decoratie, boeken, drank, vlugger veranderen van interieur, meubilair en niet te vergeten, personeel, allemaal aftrekt, zal je aan huis aardig wat meer verdienen, je hebt juist je auto, produkten en materiaal nodig, meestal heb je toch een auto voor privé gebruikt ook, dus moet je geen extra kost meer doen, Dus als je het wil, aarzel niet, je hebt veel jonge gezinnen, die geen tijd hebben om in het kapsalon te zitten, dus is thuis kapster ideaal; ik denk gewoon dat de kapsalons en de thuiskapster die zelfstandig werken meer kunnen samenwerken, vb, als je eens ziek bent, in het salon, kan je op niemand beroep doen, misschien dan wel op een kapster aan huis; alvast veel succes, van een ex thuiskapster, maar nu ook gelukkig kapsalon uitbaatster.:
Kapper op Wielen Thuiskapster in Zutphen, Warnsveld, Leesten e.o.
Sinds oktober 2013 werk ik als thuiskapster in Zutphen, Warnsveld, Leesten en omgeving. Ik ben allround kapster en heb in verschillende kapsalons ervaring op gedaan. Ik zit nu ruim 17 jaar in het vak en heb eindelijk de stap genomen om voor mezelf te gaan beginnen.
Lique: Thuiskapper Dordrecht.
Uw thuiskapper voor Dordrecht en directe omgeving. Ik ben Angelique van Donkelaar, sinds 2009 ben ik zelfstandig werkzaam als ambulante kapster. U hoeft niet de deur uit om naar een salon te gaan, u kunt thuis in uw eigen huis geknipt worden.
Kapsalon Jenny Kessel-Lo Leuven Voor de meest persoonlijke aanpak.
Doordat Jenny alleen in de zaak staat, krijgt u gegarandeerd een persoonlijke behandeling en steeds dezelfde kapster. Op die manier is Jenny eigenlijk de persoonlijke kapster van al haar klanten een groot voordeel ten opzichte van grotere kapsalons. Jenny knipt zowel dames, heren als kinderen en is vooral goed in korte kapsels bij zowel mannen als vrouwen. Uiteraard behoren ook kleuring en permanent met een brushing tot de specialiteiten en zelfs een watergolf of mise-en-plis is mogelijk. Onder het motto ik lever enkel kwaliteit en doe alleen mijn specialiteit, doet Jenny geen fantasiekapsels. Wat dan weer wel kan, is de verzorging en het onderhoud van haartoevoegingen, haarstukjes en pruiken. Zowel synthetische als natuurharen neemt Jenny voor haar rekening. Bovendien kan u rekenen op alle privacy en zit u voor deze behandelingen afgeschermd van de andere klanten. Ook de allerkleinsten worden bij Jenny verwend met leuke boekjes, snoepjes en een cool kapsel aan de beste prijs! Tot 10 jaar betalen kinderen slechts 15 of 18 met wassen erbij. Bovendien werkt Jenny ook met een klantenkaart. Kortom: voor een persoonlijke aanpak in een gezellig kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt, ben je bij Jenny op het juiste adres!
Aanbieder Thuiskapster Hair Makes You KijkopSteenbergen.nl.
Hair Makes You combineert beide behoeften en biedt als thuiskapster de mogelijkheid om geknipt te worden op een moment dat het haar opdrachtgever uitkomt. Tijdwinst en gemak. Carmen Wouters vertelt wat haar bijzondere kwaliteiten zijn. Mijn klanten vinden het heel gemakkelijk dat ik bij ze langs kom op een moment dat het ook bij hen goed uitkomt. Ze vinden het prettig dat ze gewoon thuis kunnen blijven en in hun eigen omgeving gekapt worden.
Online eten bestellen Pizza bestellen sushi bestellen Takeaway.com.
Ontvang stempels, kortingen, promoties, nieuws en meer via onze nieuwsbrief en social media. De beste service, gratis. Prijsgarantie: je betaalt net zoveel voor je bezorgde maaltijd als wanneer je direct bij het restaurant bestelt. De meeste keus dankzij 2200 aangesloten restaurants.
Thuiskapster Lesley, Berchem Antwerpen Kapsalons Dames goudengids.be.
Kapper, Kapsalons, Kappers, Haarbehandeling, Kleur stijladvies, Beauty, Geschenkbon, Haarverzorgingsmiddelen, Modeontwerpers, Thuis, Kapsalon, Modeontwerpers, Haarverzorgingsmiddelen, Kleur stijladvies, Dameskapsalon, Haarbehandeling, Haarextensies, Balayage, Opsteekkapsels, Bruidskapsels, Brushen, Haarkleuring, Cosmetica, Borstelwerken, Kapper, Pony, Kapsalon, Mac, Bancontact. Bellen Meer info. Jouw bedrijf ook tussen deze lijst?
Openingstijden van Thuiskapster Sharon in Nijmegen.
Hulp nodig bij het vinden van Thuiskapster Sharon in Nijmegen? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm Of bel nu altijd bereikbaar. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Thuiskapster Sharon in Nijmegen.
Kapper aan huis Totale Thuiszorg.
Hulpmiddelen voor thuis. Hulp bij slechtziendheid. Wat is Totale Thuiszorg? Kapper aan huis. Home / Diensten / Kapper aan huis. Kapper aan huis chris 2015-08-19T1308330200.: Wat bieden wij aan? Hebt u geen vervoer of bent u niet meer goed te been?
Hairdresser Candy Kapster aan huis Geraardsbergen Inforegio.be.
Hairdresser Candy is uw kapster aan huis in de regio Geraardsbergen en Galmaarden. Zowel dames, heren als kinderen genieten van een professionele knipbeurt in het comfort van u eigen woning. Een brushing, knipbeurt of kleuring? Het kan ook aan huis!

Contacteer ons