Resultaten voor kinderkapper

 
kinderkapper
Kinderkapper Knotsknetter.
Op woensdag en zaterdag hebben we heel lieve en professionele kinderkappers in huis! Andy knipt op zaterdag en Melanie op woensdag. De dames nemen je wensen serieus, dus je komt niet met dezelfde coupe als je voorganger uit hun stoel.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Kinderkapper Haddock Amsterdam.
Diner voor groepen. Elke woensdag tussen 1430: en 1700: komt kinderkapster Marlen knippen in Haddock Amsterdam. Alle kinderen zijn welkom en een knipbeurt kost 12, per kindje. Heeft u interesse? Reserveer dan via 020 6633315 of via de mail info@haddockamsterdam.nl.
Kinderkapper Merksem Haartooi Breugelmans.
Een kinderkapper met geduld. Kinderen knippen is heel verschillend en ze communiceren anders. Daarom is het goed dat je naar een kinderkapper gaat met 40 jaar ervaring en eindeloos geduld. Als ervaren kinderkapper weet Armand hoe hij kinderen op hun gemak moet stellen.
Kinderkapper Lier Caras Look.
Vertrouw op de jarenlange ervaring van Carla van Caras Look en haar enthousiast team. Deze kinderkapper in Lier slaagt erin elk kinderkapsel om te toveren tot een echt kunstwerkje. De koning te rijk. Kinderen vinden een eerste knipbeurt vaak nogal eng.
Kinderkapper-service.
De tarieven voor de kinderkapper-service vindt u op onze tarievenlijst. U schrijft uw kind in via het inschrijfformulier op het Kinderplein. De kinderkapper is er voor alle kinderen vanaf 15, jaar die zelfstandig recht kunnen zitten. elke dag een avontuur.
Babino Kinderopvang kinderkapper Babino B.V.
Samen met de kapper wordt er dan een datum vastgesteld dat zij langskomt op locatie. Op de dag dat uw kind geknipt wordt, kunt u een envelop met daarin 1450, en een briefje/foto waarop staat hoe u uw kind geknipt wilt hebben afgeven bij één van de pedagogisch medewerkers op de groep.
De Kindervilla Kinderkapsalon en Microstep dealer De Kindervilla Kinderkapper Microstep.
Vooral de eerste keren naar de kinderkapper is voor de kleintjes toch best spannend. Bij ons kunnen ze wennen door bijvoorbeeld eerst te spelen met de houten treinbaan in een rustige omgeving zodat ze zich al snel op hun gemak voelen.
Kinderkapper Breda Hair Looks.
Maak vandaag nog een afspraak bij Hair Looks, de kinderkapper in Breda en Oosterhout. Bel met een van onze medewerkers via 076 8894000 voor Breda of via 0162 456189 voor Oosterhout. Haar verven Ginneken Oté Hydro Shield Artego Good Society Mannen kapper Breda.
Kinderkappers in Groningen Moeders in Groningen.
Hij wilde altijd wat langer blijven, dat mocht, deed ik intussen een paar boodschappen gratis parkeren. Dorpsstraat 10, Nieuw-Roden. Kinderen knippen: EUR 16., Tip jouw favo kinderkapper. Staat jouw favoriete kinderkapper hier nog niet tussen? Tip m dan met het formulier hieronder.

Contacteer ons