Zoeken naar kapper aan huis

 
kapper aan huis
Service 4 Hair Uw Persoonlijke Kapper Aan Huis.
Het grote voordeel van het kappen aan huis of bedrijf is dat de volledige aandacht naar u als klant gaat, anders dan dat dit in een over het algemeen drukkere en hectische kapsalon het geval is. Daarnaast kost het u als klant veel minder tijd omdat u niet eerst zelf op pad hoeft en dat creƫert op zijn beurt ook weer rust.
Kapster aan huis Bellagente Heusden-Zolder Inforegio.be.
Als professioneel kapster aan huis in de regio Heusden-Zolder, sta ik in voor de steeds perfecte verzorging van uw haar. Bij Sara Leyssens kan u zeker zijn van een professionele visie met oog voor de laatste nieuwe trends en rekening houdend met uw vragen en wensen als klant.
Kapster aan huis in Leuven Kessel-Lo 2dehands.be.
kapster aan huis. kapster aan huis knip brush opsteken enz kleuring kan ev bij mij thuis bel of sms 0496810332Gitte Tot gauw. gisteren 0902: Geel. Kapster aan huis regio Aalst Dmonde/ kapsalon te Gijzegem. Bekijk de volledige prijslijst en behandelingen op de website.
Piens's' Hairfixx, uw kapper aan huis voor Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving.
Als uw kapper aan huis werk ik op afspraak zodat ik mijn reistijd kan inplannen en zo op tijd voor onze afspraak bij u kan zijn. U kunt mij voor een afspraak bellen op telefoonnummer 06 20 91 20 70.
Kapper aan huis Vitras.
Home / Advies Comfort / Bij u thuis diensten / Kapper aan huis Kapper aan huis. Wilt u graag een kappersbehandeling maar bent u niet mobiel? Of wilt u gewoon liever een behandeling thuis in uw vertrouwde omgeving? Dan is onze kapper aan huis iets voor u.
Kapster aan huis voor uw haren Groene Kruis Ledenorganisatie.
Kies voor gemak, kies voor een kapster aan huis. Misschien bent u minder mobiel of heeft u geen tijd om naar de kapper te gaan, maar zoekt u wel een ervaren kapper of kapster die alle kapsels kan verzorgen en uw haar in model kan knippen?
Kapper aan huis Halle Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kapper aan huis. Kapper aan huis Halle. Telefoonnummer van Kapper aan huis in Halle nodig? Bel nu informatienummer 090, p/m. Of bel nu 1822 altijd bereikbaar. Wat zoek u? Kapper aan huis Halle. Kapper aan huis in Halle resultaten 1 20 getoond van 155.
Kappersmobiel Ruim 20 jaar kapper aan huis!
Mijn naam is Sylvia van Rijn en ik ben sinds 1998 werkzaam als ambulant kapper. Aandacht voor de klant vind ik belangrijk. Ik werk met producten van Calmare. Ik kan langskomen op de volgende dagen.: dinsdag t/m vrijdag: 900: 1700: uur. donderdag en vrijdag: 1900: 2130: uur. zaterdag: 900: 1400: uur. In overleg zijn andere tijden mogelijk. de thuiskapper in Alphen aan den Rijn. Met mijn koffer vol kappersspullen kom ik graag en voordelig bij u aan huis.
Van der Meersch Marleen, Kapper aan huis Waregem.
De vliegende schaar Kapster aan huis Gemeente Lint.
Nette groene leefomgeving. Scholen in Lint. De vliegende schaar Kapster aan huis. De vliegende schaar Kapster aan huis. gedaan met wachten alles perfect bij u thuis en geen haartje in huis ik, neem alles mee. Torfsstraat 6 2 2547 lint gsm.

Contacteer ons