Op zoek naar kapper aan huis?

 
kapper aan huis
Kapper Diensten 2dehands.be.
kapster aan huis. kapper aan huis. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 134 zoekertjes in Kapper. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox.
Kapster aan huis: thuiskapster glynis 2dehands.be.
Een keratine behandeling aan 85 inplaats van 155! 30 september 2017 1925: Beringen. 100% Human Remy Hair Microrings Extensions haar plaatsing. 100% Human Remy Indian Gold Hair Ik heb al een paar jaar ervaring in het plaatsen van microrings extensions. Ik werk met Human remy Hair, tang. 5 oktober 2017 1552: Antwerpen Ekeren. kapper thuis economisch meer info bellen 0487146404.
Thuiskapper-service Kajos coiffure komt naar jou voor een perfect kapsel.
Doordat we bij jou thuis komen en we direct aan je haar kunnen werken is onze thuiskapper-service uitermate efficiënt. Verlies geen tijd meer met je voorbereiden om naar de kapper te gaan, vervoer, wachten in een kapsalon., International Business network.
Kapster aan Huis Anke Geenen.
Vrije tijd Toerisme. Plaats je oproep. Je bent hier: Malle.be NL Over Malle Adressen Bedrijven en zelfstandigen. Kapster aan Huis Anke Geenen. Kapster aan Huis Anke Geenen. kappers en kapsalons. ik doe zowel kinderen, als mannen, als vrouwenkappen aan huis.
Kapster aan huis Antwerpen goudengids.be.
10 kapster aan huis pamela. De Paepestraat 61, 2200 Herentals. 11 Kathleen Kapster aan Huis. Itegemseweg 7, 2222 Wiekevorst Heist-op-den-Berg. 12 Julie Kapster aan Huis. Lochtenberg 5, 2330 Merksplas. 13 Harlow Philippe. Hopland 9, 2000 Antwerpen. 14 Het Huis Van De Kapper.
Starter van de week: na de foodtruck de kapsalontruck Made in Kempen.
Zon kapsalontruck bestaat al in Amerika en Nederland, maar volgens initiatiefnemers Els en haar vriend Arne Michielsen zijn zij de eerste in ons land. Ik kom al langer als kapster aan huis en dan zit je bij de mensen veelal in de badkamer, vertelt Els Peeters.
Turnhoutse kapper bouwt container om tot mobiel kapsalon Turnhout Gazet van Antwerpen.
Hij stelt het mobiele kapsalon maandag 7 februari op de Antwerpse Venuez-beurs voor. Mobiele kapsalons zijn niets nieuws, maar meestal gaat het dan om kappers die bij hun klanten aan huis gaan en een minimum aan materiaal transporteren. David Lenaerts, al 15 jaar actief als kapper in Turnhout, zag het groter: hij droomde van een kant-en-klare kapperszaak die hij overal met zich zou kunnen meenemen.
Leslie Kapster Aan Huis 0494/16.09.91.
gediplomeerd allround kapster, 10km rond Buggenhout. U kan bij mij terecht voor een klassieke tot hypermoderne look en dit met professionele kwaliteitsproducten van l'oréal. Ik doe alle behandelingen die u maar kunt bedenken., met het gemak dat kapsalon naar u thuis komt en dit op het afgesproken tijdstip.
Kapster aan huis Oost-vlaanderen goudengids.be.
Kapster aan huis. 3 Dhondt Sophie. Koningin Fabiolapark 716, 9100 Sint-Niklaas. Kapster aan huis. 4 De Potter Gerda. Standonklaan 3, 2610 Wilrijk Antwerpen. Kapster aan huis. 5 Shanna Broucke. Zuidstraat 19, 8480 Ichtegem. Woensdag 1300: 1900.: kapper aan huis. kapster aan huis.

Contacteer ons