Meer resultaten voor kapster aan huis

 
kapster aan huis
Kapster aan huis Herentals Michelle: feestkapsels, make-up.
U kan bij mij terecht op afspraak op de volgende dagen.: Bel nu voor een afspraak op 03 500 87 72. Kapster aan huis. Aan huis kapster. Michelle Kapster aan huis Lichtaartseweg 150 2200 Herentals 03 500 87 72 BTW nr: BE 0568.466.025.
Kapster aan huis Gwendolien Wevelgem.
Veerle de Pauw. Besluitenlijst burgemeester / voorzitter vast bureau. Raad voor Maatschappelijk Welzijn OCMW-raad. Overige beleidsdocumenten OCMW-raad. Raad voor Maatschappelijk Welzijn OCMW-raad. Kapster aan huis Gwendolien. Kapster aan huis Gwendolien. kapster aan huis. Kapster aan huis Gwendolien. 056 43 34 00.
Kapster aan huis Peer Daisy: knippen, kleuren, permanent.
Kapster aan huis. Kapster Daisy uit Peer: een vriendin aan huis. U houdt van een perfect kapsel maar wil er liever niet de deur voor uitkomen! Dan is uw kapster aan huis Daisy uit Peer voor u de perfecte oplossing.
Kapster Pamela.
Waarom kiezen voor een kapster aan huis? Ben je de lange wachttijden beu bij de kapper? Niet echt makkelijk om met uw kleine spruit in een vreemde omgeving zijn of haar haren te laten knippen? Bent u slecht te been?
De kapster Sandra Van Bedts.
Met Facebook verbinden. Mijn naam is Sandra Van Bedts en ik ben sinds 2008 afgestudeerd als haarstyliste. Na mijn studies werkte ik part-time in een kapsalon en part-time op verplaatsing. Sinds 2012 werk ik uitsluitend nog als mobiele kapster aan huis.
Openingsuren Kapster aan Huis Nathalie in Kronenhoekstraat 32A te 9170 Sint-Gillis-Waas Kapsalons openingsuren.info.
Plan je route naar Kapster aan Huis Nathalie. Categorie: Kapsalons Kapsalons Sint-Gillis-Waas. Omschrijving: De openingsuren van Kapster aan Huis Nathalie Kronenhoekstraat 32A in Sint-Gillis-Waas. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar Kapster aan Huis Nathalie.
Haarstyliste Elke aan huis Kapster aan huis regio Brugge.
Wie ben ik? Eindelijk worden mijn handige handjes beloond en kan ik 1 oktober 2016 mijn eigen zaak als Haarstyliste aan huis starten! Ik heb reeds tien jaar ervaring als kapster, waarvan vijf jaar in een groot kapsalon van Brugge.
kapster aan huis bruidskapper / nathalie de bock.
Centraal gelegen in het waasland, komt Kapster Nathalie niet meer aan huis voor normale behandelingen. Enkel nog voor huwelijken kan u beroep doen op haar op locatie. 03 256 26 23. Nieuwe baan 104. Wij wensen al onze klanten te bedanken voor het vertrouwen.
Kapster aan huis Kellys Hair te Bertem.
Kapster aan huis Kellys Hair voor mannen, vrouwen en kinderen regio Bertem. Kapster Kelly Dekelver genoot een erkende kapsteropleiding en startte daarna als kapster in diverse salons. De drang naar zelfstandigheid bleef echter prikkelen zodat een bijkomende activiteit als onafhankelijk kapster onvermijdelijk werd.
allesvoordekapper.be.
The Sponsored Listings displayed above are served automatically by a third party. Neither the service provider nor the domain owner maintain any relationship with the advertisers. In case of trademark issues please contact the domain owner directly contact information can be found in whois.

Contacteer ons