Resultaten voor depressie

 
depressie
Depressie Geestelijk Gezond Vlaanderen.
In een studie uit 2011 is er zelfs sprake van dat 1 op 7 vroeg of laat in zijn leven te maken krijgt met een zware depressie. In het overgrote deel van de gevallen wordt deze depressie niet voldoende onderkend en dat is jammer, want doorgaans is een depressie vrij goed te behandelen.
Gratis zelftest Test je stress, angst en depressie Mijn Kwartier.
Gratis zelftest Test je stress, angst en depressie. Meet je huidige niveau van stress, angst of depressie online met onze zelftest! Geef voor ieder van de onderstaande uitspraken aan in hoeverre de uitspraak de afgelopen week voor u van toepassing was door het juiste vakje aan te klikken.
Depressie Fit in je Hoofd.
Postnatale depressie depressie na de geboorte van een kind. Somatogene depressie depressie als gevolg van lichamelijke aandoeningen zoals chronische pijnen, hartkwalen, virusinfecties, diabetes, ziekte van Parkinson, hepatitis, aids, kanker, CVS, of als bijwerking van een medicinale behandeling. Waarom is iemand depressief?
10 vragen over depressie gezondheid.be.
Het spreekt voor zichzelf dat wij het hier hebben over de echte depressie, en niet over kortstondige gemoedsschommelingen en neerslachtige episodes zoals wij die allen wel eens ervaren, waarbij voorbijgaande momenten van ontmoediging, van afhaken" of zelfs van crisis, ons gaan overmannen.
Depressie CM.
Over het algemeen geneest een depressie na enkele maanden. Bij tien tot twintig procent van de patiƫnten ontwikkelt een depressie zich tot een meer chronische vorm, die lang kan aanslepen. Ondanks de bekendheid van de aandoening is depressie nog steeds een verkeerd begrepen ziekte.
Depressies.be Home.
Vormen van depressieve stoornissen. Misvattingen over depressie. Meer informatie rond depressie. Depressie en je omgeving. Hoe zeg je het? Welke gevolgen heeft een depressie? Je balans behouden. Depressie in je vriendenkring. Overzicht tips van lotgenoten. Het ritme van een depressie.
Symptomen van depressie? Mijn Kwartier.
Om je een overzicht te geven van de symptomen van depressie, hebben we ons gebaseerd op de DSM diagnostic and statistical manual of mental disorders om de symptomen van depressie te beschrijven. De DSM is een diagnosemiddel, gebruikt door Amerikaanse verzekeringsbedrijven om een diagnose depressie te kunnen stellen.
Symptomen van depressie.
Want een depressie hoeft niet te blijven duren. Lees enkele herstelverhalen. Over de diagnose van depressie. Depressie bij jongeren en ouderen. Overspannenheid, burn-out en depressie. Vormen van depressie. Lichamelijke klachten bij depressie. Er komen diverse lichamelijke klachten voor bij depressie.
Depressie: symptomen CM.
Wat is een depressie? Hoe wordt een depressie veroorzaakt? Wat kan ik zelf doen? Wanneer naar de dokter? Hoe wordt een depressie behandeld? Hoe kan ik de kans op een depressie verminderen? Wat als iemand uit mijn omgeving een depressie heeft?

Contacteer ons