Op zoek naar kapper?

 
kapper
Sanké Hairdressers Sanké.
Hier leren ze niet alleen de nieuwste technieken maar ontdekken ze ook de trends van morgen. Tijdens het adviesgesprek wordt ingegaan op al jouw noden en wensen. In je zoektocht naar jouw ideale kapsel maakt de kapper gebruik van het Sanké Adviesscherm.
Bruidskapper Kapper Mortsel-Edegem-Lier Linea.
Bent u op zoek naar een creatieve, veelzijdige en eigentijdse kapper in de regio Edegem, Mortsel, Kontich en Lier? Kom dan eens langs bij Linea. Marc en zijn team blijven niet stil staan en het kriebelt altijd wel om nieuwe technieken te ontdekken.
BV-kapper Jochen Vanhoudt opent nieuw salon Gazet van Antwerpen.
BV-kapper Jochen Vanhoudt, die onder meer Josje en Astrid Coppens regelmatig over de vloer krijgt, heeft vrijdag zijn gloednieuw kapsalon in hartje Antwerpen geopend. Hij is voortaan te vinden in een gerenoveerd pand in de Jezusstraat met een wel heel opvallende inkomhal.
Wij coifferen niet, Wij creëren! New Generation Kapsalons.
Voor échte service, aandacht en kwaliteit moet je bij ons zijn. Online afspraak maken. Ontdek hoe gemakkelijk je in een paar klikken een afspraak maakt voor je kappersbezoek. Kies zelf het tijdstip, je gewenste behandeling, je favoriete kapper én verzorging!
Kapper geraardsbergen.
Het team van kapsalon Galaxy schoolt zich permanent bij. U kan er terecht voor de nieuwste kleur permanenttechnieken. Wij zijn tevens erkende McLean-specialist en gespecialiseerd in permanente ontkrullingen Straight Shine. Galaxy is eveneens specialist in haarverzorging met KMS Goldwell alsook de behandeling van allerlei hoofdhuid en haarproblemen met La Biosthétique.
Kapper-kapster: bewijs van beroepskennis vereist? Starters.
Of bel naar het gratis nummer 0800/20.750 voor je dagelijkse ondernemersvragen, voor alle info over het UNIZO-lidmaatschap en voor die ene unieke tip om meer te ondernemen met minder zorgen. Stel uw vraag aan de UNIZO Ondernemerslijn. Leave this field blank.
Kapper OCMW Schoten.
Je kan langskomen bij de kapper in dienstencentrum Cogelshof elke vrijdagvoormiddag en in dienstencentrum t Dorp donderdag en vrijdag in de namiddag. Mis en plis, incl. wassen, knippen, brushen. wassen, knippen, brushen. Gebruikmaken van deze dienst kan enkel op afspraak via 0475 92 48 84.
Resengo Reserveer bij Kapper Knipsz in s Gravenwezel. account. Resengo logo. no notifications. friends. cow. no favorites. no search results. no appointments. no giftcards. delete. arrow right. send.
Naar het salon van Jeroen ga je altijd met veel plezier, er valt steeds wel iets om over te discussiëren of mee te lachen. de service is zeer correct. vr 29 december 2017. De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.
KAPPER Kta Brugge.
Activiteiten in de kijker. home Studieaanbod KAPPER. 2 en 3. Niet altijd loopt een schoolloopbaan van een leien dakje. Vele leerlingen zijn het voltijds onderwijs schoolmoe, sommigen willen meer de handen uit de mouwen steken, anderen willen extra ondersteuning en begeleiding of leren in kleinere klasgroepen.
Kapsalon Sint-Katelijne-Waver t huis bij de kapper.
T HUIS BIJ DE KAPPER. T SIMPEL GENOT. Thuis bij de kapper. In onze volledig vernieuwde kapsalon gelegen te Onze-Lieve-Vrouw-Waver tussen Mechelen en Lier leggen we nog meer nadruk op het welzijn. U thuis voelen bij de kapper, dat is ons streefdoel.

Contacteer ons