Meer resultaten voor kapper

 
kapper
kappers waar je terecht kan om je haar te laten knippen Geef om Haar.
De Kapper, Veldwezelt Lanaken Tel: 089772. Kapsalons Dames goudengids.be.
Een recensie schrijven? Dieterenbank 12, 3620 Veldwezelt Lanaken. 089 77 25 13. Andere interessante bedrijven in de buurt. Hellingstraat 16, 3620 Lanaken. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten. Wij werven aan. Bekijk onze vacatures.
Bruidskapper Kapper Mortsel-Edegem-Lier Linea.
Bent u op zoek naar een creatieve, veelzijdige en eigentijdse kapper in de regio Edegem, Mortsel, Kontich en Lier? Kom dan eens langs bij Linea. Marc en zijn team blijven niet stil staan en het kriebelt altijd wel om nieuwe technieken te ontdekken.
Kapper CVO De Oranjerie.
Indien blijkt dat je de Nederlandse taal onvoldoende beheerst om deze opleiding met kans op slagen af te ronden, zal je steeds het advies krijgen om eerst een opleiding Nederlands voor anderstaligen te volgen alvorens te starten. informatiebrochure kapper schooljaar 2018-2019.
KAPPER Kta Brugge.
Activiteiten in de kijker. home Studieaanbod KAPPER. 2 en 3. Niet altijd loopt een schoolloopbaan van een leien dakje. Vele leerlingen zijn het voltijds onderwijs schoolmoe, sommigen willen meer de handen uit de mouwen steken, anderen willen extra ondersteuning en begeleiding of leren in kleinere klasgroepen.
kapper Carl.
Kapper aan huis. Is het voor jou moeilijk om de verplaatsing naar het salon te maken? Kan je met de huidige toestand van. je kapsel Ć©cht de deur niet uit? kapper Carl komt graag bij jou aan huis! contact / prijzen.
Kapper-kapster: bewijs van beroepskennis vereist? Starters.
Of bel naar het gratis nummer 0800/20.750 voor je dagelijkse ondernemersvragen, voor alle info over het UNIZO-lidmaatschap en voor die ene unieke tip om meer te ondernemen met minder zorgen. Stel uw vraag aan de UNIZO Ondernemerslijn. Leave this field blank.
Kapper OCMW Schoten.
Je kan langskomen bij de kapper in dienstencentrum Cogelshof elke vrijdagvoormiddag en in dienstencentrum t Dorp donderdag en vrijdag in de namiddag. Mis en plis, incl. wassen, knippen, brushen. wassen, knippen, brushen. Gebruikmaken van deze dienst kan enkel op afspraak via 0475 92 48 84.
Resengo Reserveer bij Kapper Knipsz in s Gravenwezel. account. Resengo logo. no notifications. friends. cow. no favorites. no search results. no appointments. no giftcards. delete. arrow right. send.
Naar het salon van Jeroen ga je altijd met veel plezier, er valt steeds wel iets om over te discussiƫren of mee te lachen. de service is zeer correct. vr 29 december 2017. De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.
Kapper en pedicure De Vesting lokaal Dienstencentrum, OCMW restaurant, oudenaarde, pelikaan ontmoetingsplaats.
Reserveer BROODJE dag zelf voor 10u30. Gebruikersreglement de Pelikaan. Vrijwilligers aan het woord. Suggestie / melding / klacht. Wie is wie in het LDC? Activiteit in de kijker. Kapper en pedicure. Lokaal Dienstencentrum de Vesting. T: 055 / 460 680.

Contacteer ons