Op zoek naar Kapsalon Heren?

 
Kapsalon Heren
Basic Kapsalon Eva Leuven.
Bij ons kan je terecht voor de allernieuwste snitten en kleurtechnieken, speciale haarverzorgingen, enz. Mannen genieten van een korting! 179 Parkstraat, 3000 Leuven. Telefoon: 016 23 83 34. Sorry, bij ons geen bancontact/ mogelijkheid om elektronisch te betalen." 2016 Kapsalon Eva.
Herenkapper Alexander Anzegem.
Donderdag na afspraak van 08.00 u tot 12.00 u en van 13.30 u tot 19.00 u. Zaterdag na afspraak van 07.00 u tot 16.00 u. Javascript is required to view this map. Gemeente Anzegem De Vierschaar 1 8570 Anzegem info@anzegem.be.
Home.
In de huidige tijd is het moeilijk mensen te vinden die de hele dag bezig zijn ons clubhuis tot in de puntjes te onderhouden. Het bestuur heeft gekeken hoe het werk zo verdeeld kan worden dat we een goede opvolging krijgen.
It's' not just the clothes that make the man Kapsalon TAELMAN Kortrijk.
Ons klantenbestand bestaat dan ook voor 100% uit heren. Wij hebben ons doorheen de jaren danig gespecialiseerd om u meer service te kunnen aanbieden, waarbij een man zich goed voelt. Want ook al was de man minder trendgevoelig, op heden is hij meer trend gevoeliger geworden en laat hij zich meer verzorgen.
Ornaro.be Herenkapsalon. Ornaro.be.
Mannenkapsalon Ornaro is ruim 11 jaar actief op het gebied van haarmode en haarverzorging. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van de moderne en klassieke man van vandaag en morgen. Sabine Hutse, de zaakvoerster, ontvangt u graag in een ontspannen kader en biedt u graag een drankje aan.
Play Sports Beleef sport nog straffer.
Deulofeu had het even te warm op Old Trafford. Het werden geweldige kwalificaties in Bahrein voor het team van Ferrari. De jonge Monegask Charles Leclerc pakte de eerste pole position uit z'n' carrière, ploegmaat Vettel start morgen op de tweede positie.
Barbier Tom Gent.
Barbier Tom is een herenkapsalon waar je naast een knipbeurt ook kan genieten van een traditionele scheerbeurt met warme doekomslagen. Gezelligheid terwijl u wacht. Geen vrouwen te bespeuren dus echte men talk gegarandeerd. 20 jaar ervaring. Met de vaste hand uw overtollig haar in de mand.
Barbier Who's' Next.
Hier kunnen mannen genieten van een knip en/of authentieke scheerbeurt met open mes. Maar ook de kleinere jongens zijn welkom om hun haar te laten knippen of stylen. Buiten deze bewerkingen en service bied Whos Next een uitgebreid gamma aan van haar, baard, en snorproducten.
kapsalon Cheveux Bizarres Aalst Dameskapsalon Herenkapsalon.
TEL: 053 41 45 96. Wij doen meer voor U! Volg Cheveux Bizarres ook op.: Medeoprichter van www.haarwensen.be Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.
Mosquito Herenkapper kapper waregem Caroline Rapaille T 056 29 69 51 Eikenlaan 32 8790 Waregem kapsalon waregem herenkapper Mosquito kapper Mosquito kapper bilkhage.

Contacteer ons