Op zoek naar Cursus kapper?

 
Cursus kapper
Cursus Hair extensions van Socap ook verschillende technieken.
Cursus extensions leer 10 systemen op 1 dag. Cursus hairextensions die 10 systemen leert op 1 dag. U heeft voor deze dag geen kappers ervaring nodig. Tijdens deze cursus krijgt u veel theorie en uitleg over verschillende methodes en er wordt u veel voorgedaan en gedemonstreerd.
Opleiding kapper Schoonheidsschool.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Kappersopleiding Kapperscursus als thuisstudie NHA.
Een goed kapsel doet wonderen voor je uitstraling. Maar een kappersbezoek is vaak duur en je hebt geen tijd om voor ieder feestje naar de kapper te gaan. In de cursus Thuiskapper leer je de kneepjes van het vak en ontdek je hoe je zelf je haar kunt kleuren en stylen.
Avondopleidingen Kapper Nederlandse Kappersakademie.
MBO 2 Kapper in één jaar BOL. MBO 3 Allround Kapper in twee jaar BOL. MBO 3 Allround Kapper Ondernemer in twee jaar BOL. MBO 4 Allround Kapper Salonmanager in twee jaar BOL. MBO 4 Salonmanager in één jaar BBL.
Curlsys Het Haarhuys.
Sinds juni 2017 ben ik, Bianca, persoonlijk opgeleid door Brian McLean voor de cursus CURLSYS. Dit is een geregistreerde gepantendeerde, revolutionaire en vooruitstrevende techniek om natuurlijke en gepermanente haren perfect in vorm te knippen. Deze cursus kan je enkel in Nederland onder leiding van Brian McLean en zijn vrouw volgen.
Kappersopleiding alles over de cursus CVO Pro Aalst.
Meer informatie over de cursus. Bekijk het uurrooster. voor de opleiding Kapper. Een goede Kapper worden. begint bij CVO PRO. Bekijk hier uit hoeveel modules. deze opleiding bestaat. Bekijk hier de methode voor. de opleiding Kapper. Naast de cursussen zelf, biedt de vakgroep Kapper.
Update Academy.
Update Academy zal op de eerste plaats een ontmoetingsplaats zijn voor kappers die up-to-date willen blijven en een topniveau nastreven als kapper. Update zal u laten genieten van een internationaal cursusaanbod in een omgeving die pure klasse uitstraalt. Voor scholen stelt Update Academy met plezier de Education days voor. Wil je als school dus een speciale dag organiseren voor jouw leerlingen of jouw leerkrachtenteam mag je ons altijd contacteren. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn. Update Academy wil niet enkel oog hebben voor de kapperswereld. Daarom bieden werken wij ook graag activiteiten uit voor groepen of bedrijven. Contacteer Update Academy en wij werken samen met u een evenement uit om nooit te vergeten. Dankzij onze schitterende accommodatie is Update Academy ook een uniek centrum voor de organisatie van info-avonden, seminaries, vergaderingen, show, workshop of opleidingen. Wilt u het nuttige aan het aangename koppelen, neem dan gerust contact met ons op. De laatste nieuwtjes. Hou onze blog in het ook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe trends. All about curls. Curls vind jij ze ook zo geweldig, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dan is de cursus ALL ABOUT CURLS echt iets voor jou!
Cursus Haarknippen Laudius Thuisstudies Laudius.
Het is eenvoudiger dan het eruit ziet! Met de cursus Haarknippen geef je niet alleen uiting aan je creativiteit, maar je bespaart jezelf of je gezin ook nog de extra kosten voor een professionele kapper! We hebben speciaal voor jou een zeer compleet kappersmaterialen-pakket samengesteld.
Home Volwassenenonderwijs ISBO.
We offer a full range of Dutch courses at CVO ISBO.: Intensive trimester courses. For more information, visit our webpage Nederlands or contact us! Inschrijvingen en info 2019-2020. Informatie nodig over een cursus voor volgend schooljaar? Neem gerust contact op met onze medewerkers.
Opleiding Kapper Thuiscursus.NL.
Volg dan nu de opleiding kapper van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol kapper. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle kapper met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!

Contacteer ons