Meer resultaten voor Cursus kapper

 
Cursus kapper
Campus Tienen.
Toelatingsproeven en vrijstellingsproeven. Toelatingsproeven Frans, Engels, ABC van de computer, Word niveau 1 en 2 en Excel niveau 1. Wie in januari wenst in te stappen in een taalcursus B-module 2de deel van de cursus, moet eerst een niveautest afleggen.
Kapper opleidingen.
Elke module wordt bekrachtigd met een deelcertificaat. Op het einde van de volledige opleiding ontvang je het certificaat Kapper en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 3 van Kapper dit geldt als bewijs van beroepsbekwaamheid voor de uitvoering van zelfstandige activiteiten met betrekking tot kapper.
Cursus Thuiskapper, cursus zelf knippen LOI.
Handige hulpmiddelen hierbij zijn de DVD waarop alle technieken duidelijk worden gedemonstreerd en het gratis materialenpakket dat je bij de cursus ontvangt. Zo heb je het knippen in no time volledig in de vingers! Tijdens de cursus volg je daarnaast gratis praktijkdagen onder begeleiding van een professionele kapper.
Opleiding Kapper leertijd Beauty Gezondheid opleidingen Syntra Brussel.
Hou me op. Als kapper verzorg je het haar van je klanten. Je hebt daarvoor kennis van vele kapsels in diverse stijlen. Je kunt inschatten welk kapsel bij welk type haar en persoon past. Daarnaast heb je een heel gamma aan technieken in de vingers.
Kinki Kappers Maak je afspraak bij je favoriete kapper online!
Wij zoeken voor Kinki Kappers Amersfoort creatieve en enthousiaste kappers m/v met salon ervaring om ons team te versterken! WERKEN BIJ KINKI STRAATWEG. Wij zijn voor een nieuw te openen vestiging op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht op zoek naar teamleden.
Specifieke lerarenopleiding CVO-STEP.
Dat betekent concreet dat de opleiding vanaf september 2019 niet meer gevolgd kan worden in CVO STEP, maar in Hogeschool PXL voor studenten met een basisdiploma secundair onderwijs, graduaat of bachelor en Universiteit Hasselt voor studenten met een masterdiploma. Voor info over het curriculum en de praktische organisatie van de nieuwe Educatieve Graduaatsopleiding en de Educatieve bacheloropleiding voor secundair onderwijs verwijzen we je graag naar Centrum PXL-Education UP.
Cursus Masterclass opfriscursus.
Cursus Masterclass opfriscursus. Heb jij in het verleden ervaring op gedaan als kapper, maar kun je nu wel weer een opfriscursus gebruiken? Schrijf je dan in voor de cursus Masterclass van de Kappersacademie Roermond! Wat leer je bij de cursus Masterclass?
Home CVO De Verdieping.
Bepaalde cursussen en opleidingen bieden we ook volledig in afstandsonderwijs aan zo volg je je opleiding integraal via de computer, en dit op eigen tempo. Via het online leerplatform voorziet de leerkracht intensieve opvolging en coaching. Elke cursus is opgebouwd uit screencasts, interactieve opdrachten, tests, Start wanneer je wil instappen kan op elk moment.
Rivas Zorggroep: uw zorg goed geregeld Rivas.
Rivas vindt uw mening belangrijk en leert graag van uw feedback. Geef uw compliment, klacht of suggestie, laat een waardering achter bij ZorgkaartNederland of geef uw mening over onze zorg. Compliment, klacht of suggestie. Geef uw mening over onze zorg.
kapperscursussen CVKO Centrum Voor Kappersonderwijs.
Als je lange tijd uit het vak bent geweest en terug wil starten, is opfrissing nodig en dat kan met deze cursus. Je volgde elders al een volledige opleiding kapper en je mankeert nog wat zelfvertrouwen of vaardigheden, dan ben je na deze cursus echt klaar om aan de slag te gaan.

Contacteer ons