Meer resultaten voor Haarinstituut

 
Haarinstituut
Het Haarinstituut Elithair Haarinstituut Haacht Leuven Antwerpen.
Ons haarinstituut in Haacht geniet een uitstekende reputatie op het gebied van totale haarverzorging en haarbehandeling voor mannen en vrouwen. Een fysisch probleem vertalen wij graag naar een esthetische oplossing. In het haarinstituut bieden we oplossingen voor kleine en grote haar of hoofdhuidproblemen.
Het Haarinstituut, Maathaarwerk, Hasselt YouTube.
Haarinstituut uw kapsel weer als vroeger. Met vol, glanzend haar voelt u zich zelfverzekerd, en dat straalt u ook uit. Jammer genoeg hebben heel wat mensen haarproblemen, waardoor het haar dunner wordt of uitvalt. Herkent u zich hierin? Bezoek dan Haarinstituut in Hasselt!
Haarinstituut Hasselt.
Menu Contacteer ons! Nathalie van het Haarinstituut op bezoek bij Manneke Paul. Haarwerk en zoveel meer. Nathalie Hauben heeft jarenlang ervaring opgedaan in diverse haarwerksectoren. In 1997 startte zij haar eigen zaak in Hasselt met één doel voor ogen: mooi haar maken!
Contact Elithair Haarinstituut Haacht Leuven Antwerpen.
U kan altijd vragen om ze aan te passen of te verwijderen. Het Kapsalon: 32016 60 04 61. Het Haarinstituut: 320473 74 59 71. Wij zijn erg flexibel, in die mate dat wij een snelle interventie er meestal wel kunnen tussen nemen.
Haarinstituut Hasselt, Hasselt Tel: 011241. Pruiken haarwerken goudengids.be.
Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 23 september 2014. blij met mijn haartoevoeging! Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. Uw bedrijf toevoegen.
Welkom Elithair Haarinstituut Haacht Leuven Antwerpen.
Zij deed werkervaring op in het Kapsalon Simon en het Elithair Haarinstituut in Haacht en heeft deze zaak in september 2015 overgenomen en een nieuw elan gegeven. Christine Swysen stelt haar jarenlange expertise als doctor in de wetenschappen ten dienste van het haarinstituut bij het uitvoeren van analyses en het voorstellen van behandelingen.
Welkom Haarinstituut Hasselt Pruiken Hasselt.
Wij zijn partner van de vzw Take Care of You. Take Care of You helpt kankerpatienten te informeren en bied een totaal begeleiding qua haar en beauty vanaf de bekendmaking van de diagnose tot het teruggroeien van het haar verzorgingkleuringenmake-up.

Contacteer ons