Zoeken naar Kapsalon Dames

 
Kapsalon Dames
Kapsalon Hair Sauvage, Merksem, dames, heren, kinderen, trends, ervaring, kleuren.
Nadat we eerst werkten voor een kappersketen zijn we vorig jaar op zelfstandige basis begonnen met een kapsalon. Wij kunnen zowel de coupe van dames, heren of kinderen in de juiste plooi leggen. Daarbij hebben wij steeds oog voor de allerlaatste trends.
Kapsalon Dames in Londerzeel.
Haarkappers in Meise, Kapsalon dames in Meise, Kapsalon heren in Meise, Kapsalon kinderen in Meise. Mieregemstraat 10, 1785 Merchtem. Haarkappers in Merchtem, Kapsalon dames in Merchtem, Kapsalon heren in Merchtem, Kapsalon kinderen in Merchtem, Kapsalons in Merchtem. Hair beauty revolution.
Kapsalon dames kapsalon heren haarverzorging waregem Waregem.
Bij Hair Look Nico inWaregem is iedereen welkom. Maar toch heeft ons team een boontje voor de dames. Omdat een mooi kapsel voor hen de hemel op aarde is. En daar zetten wij ons graag honderd procent voor in. Ons kapsalon is gespecialiseerd in nieuwe snitten, en werkt met producten op natuurlijke basis.
Haarmode Jan Colliers Kinder en Herenkapsalon Kontich.
JOUW kapsalon bij uitstek! 03 457 76 05. MAAK METEEN EEN AFSPRAAK. Sinds 1 januari 2016 werkt JAN volledig op afspraak. Reserveren kan telefonisch maar ook via deze website. Klik de link hieronder om meteen jouw afspraak te maken! Welkom bij Haarmode JAN.
Hairroom van Wauwe te Deurne Antwerpen. Sinds 1961 uw kapper.
Specialist moderne kapsels. Specialist Dames kapsels. Hairroom Van Wauwe vertelt. Sinds 1961 is Hairroom Van Wauwe actief in het kappersvak. Talloze bekende Vlamingen vonden de weg naar onze kapperszaak. Die rijke traditie krijg je niet zomaar, deze is gebaseerd op ervaring en liefde voor het vak. Het gedreven team kappers en hairstylisten van Hairroom Van Wauwe staan garant voor een succesrijk kapsel. We zijn meer dan een kapsalon.
Kapsalon Hairstation in Rumst, voor hem en haar Hairstation RUMST.
Gezin dat twee zoontjes verloor, neemt nieuwe start Sint-Niklaas Het Nieuwsblad.
Het kapsalon komt in de Hei-straat 54 in Sint-Niklaas, waar tot voor kort het bekende matrassenbedrijf Yvotex-Corico was gevestigd. Na het stopzetten van de zaak zochten we een huurder. Er waren verscheidene kandidaten, maar het verhaal van de familie Azizi raakte ons. Deze sympathieke mensen maakten al zo veel mee en toch willen ze vooruit. Wellicht konden we een hogere huurprijs krijgen, maar we gingen niet voor het geld maar voor het medeleven, vullen eigenaars William Roselaer en zijn dochter Yvonne aan. William en Yvonne zijn onze tweede familie geworden. We zijn hen, maar ook Belgiƫ heel dankbaar want onze kinderen krijgen de kans om een nieuw leven te beginnen, glundert Zyad. Samen met haar dochters Layal 18, Sana 16 en Ghazal 7, die naar school gaan in het Sint-Niklase Berkenboom en in de Temsese basisschool De Vierklaver, toont Reem ons fier haar nieuwe salon. Het is een dameskapsalon en met de naam For You maken we duidelijk dat alle vrouwen welkom zijn. We hebben een grote ruimte van 300 m 2, zodat de dames in alle rust en privacy hun haar kunnen laten verzorgen.
Salon 109 Uw kapper te Sint-Niklaas aan Waasland Shopping Center.
Je eigen Salon 109 expert. 7 jaar ervaring. Met een groot oog voor detail knipt ze ingewikkelde kleurbehandelingen op haar naam. In afwachting van je bezoek aan Salon 109, kun je hier alvast de sfeer van ons gloednieuwe kapsalon opsnuiven.
Over te nemen zeer goed draaiend kapsalon Dames en Heren op de as Mechelen-Antwerpen marktgebied: Rumst, Duffel, Reet, Terhagen, Boom, Walem-Mechelen De Belgische Gids.
Over te nemen zeer goed draaiend kapsalon Dames en Heren op de as Mechelen-Antwerpen marktgebied: Rumst, Duffel, Reet, Terhagen, Boom, Walem-Mechelen. Over te nemen zeer goed draaiend kapsalon Dames en Heren op de as Mechelen-Antwerpen marktgebied: Rumst, Duffel, Reet, Terhagen, Boom, Walem-Mechelen.
Kapsalon Aminata.
Welkom bij Kapsalon Aminata! Wij zijn er voor dames, heren en kinderen. Mijn kapsalon staat voor puur ontspannen in een gezellig, stijlvolle sfeer. U wordt ontvangen in een rustige sfeer en verwelkomt met een drankje naar keuze. Zo kan u ook genieten van gratis internet, boeken, magazines en een mooie glimlach.

Contacteer ons