Zoeken naar Kapsalon Dames

 
Kapsalon Dames
13 CÉROEN KAPSALON DAMES HEREN KINDEREN.
Freia Styling Kapsalon voor dames, heren en kinderen Freia Styling.
Steeds op afspraak. DAMES HEREN KINDEREN. Ruime parking Airconditioning. Volg onze blog. Over Freia Styling. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak met professioneel advies. We volgen de nieuwe trends steeds op de voet. Steeds de nieuwste snit en kleurtechnieken vanuit Milaan.
Kapsalon Dames in Londerzeel.
Haarkappers in Meise, Kapsalon dames in Meise, Kapsalon heren in Meise, Kapsalon kinderen in Meise. Mieregemstraat 10, 1785 Merchtem. Haarkappers in Merchtem, Kapsalon dames in Merchtem, Kapsalon heren in Merchtem, Kapsalon kinderen in Merchtem, Kapsalons in Merchtem. Hair beauty revolution.
Welkom!
Deze meest optimale prijs/kwaliteitsverhouding moet kunnen in perfect klant-comfortabele omstandigheden, daarom een zes-op-zeven dagen service en ook op je beurt wachten vinden we totaal overbodig, want puur tijdverlies dus word je in principe direct geholpen, ongeacht wanneer. Meer zelfs, het maken van een afspraak is niet echt nodig, je stapt gewoon bij ons kapsalon binnen.
Startpagina.
Er is air conditioning, gratis drank, verschillende recente tijdschriften, elke dag een krant en gratis wifi in het kapsalon. Betalen met uw kaart? Bancontact is beschikbaar. Wij aanvaarden geen kredietkaarten. EARLY WEEK ACTIE.: Voor de dames. Op maandag en dinsdag.
Hairroom van Wauwe te Deurne Antwerpen. Sinds 1961 uw kapper.
Specialist moderne kapsels. Specialist Dames kapsels. Hairroom Van Wauwe vertelt. Sinds 1961 is Hairroom Van Wauwe actief in het kappersvak. Talloze bekende Vlamingen vonden de weg naar onze kapperszaak. Die rijke traditie krijg je niet zomaar, deze is gebaseerd op ervaring en liefde voor het vak. Het gedreven team kappers en hairstylisten van Hairroom Van Wauwe staan garant voor een succesrijk kapsel. We zijn meer dan een kapsalon.
Haarstudio Figaro Haarstudio Figaro.
Daardoor zijn we dan ook uitgegroeid naar een volwassen kapperszaak waar iedereen zijn taken beheerst. Je bent van harte welkom op onze website en in het kapsalon! Gemmy en Eric. Bij Haarstudio Figaro werken we enkel met de beste producten voor uw haar. Kapper voor dames en heren in Turnhout.
Gezin dat twee zoontjes verloor, neemt nieuwe start Sint-Niklaas Het Nieuwsblad.
Het kapsalon komt in de Hei-straat 54 in Sint-Niklaas, waar tot voor kort het bekende matrassenbedrijf Yvotex-Corico was gevestigd. Na het stopzetten van de zaak zochten we een huurder. Er waren verscheidene kandidaten, maar het verhaal van de familie Azizi raakte ons. Deze sympathieke mensen maakten al zo veel mee en toch willen ze vooruit. Wellicht konden we een hogere huurprijs krijgen, maar we gingen niet voor het geld maar voor het medeleven, vullen eigenaars William Roselaer en zijn dochter Yvonne aan. William en Yvonne zijn onze tweede familie geworden. We zijn hen, maar ook België heel dankbaar want onze kinderen krijgen de kans om een nieuw leven te beginnen, glundert Zyad. Samen met haar dochters Layal 18, Sana 16 en Ghazal 7, die naar school gaan in het Sint-Niklase Berkenboom en in de Temsese basisschool De Vierklaver, toont Reem ons fier haar nieuwe salon. Het is een dameskapsalon en met de naam For You maken we duidelijk dat alle vrouwen welkom zijn. We hebben een grote ruimte van 300 m 2, zodat de dames in alle rust en privacy hun haar kunnen laten verzorgen.
Kapper De Mol Lede.
Kapper De Mol Lede. Kapper De Mol, Jurgen De Mol, Lede, kapper, Kevin Murphy, dames, heren, kinderen, haarverzorging. Kapper De Mol, Jurgen De Mol, Lede, kapper, Kevin Murphy, dames, heren, kinderen, haarverzorging. Jurgen De Mol. Markt 23, 9340 Lede. website by Digital Needs.
Studio Fibelle Kapsalon Dames/Heren/Kinderen Izegem.
Welkom bij kapsalon Studio Fibelle. Samen met mijn collega staan we klaar om jullie te verwennen en advies te geven over het juiste kapsel. We werken met kwaliteitsvolle producten zoals Schwarzkopf, Osis., We zijn een jong en dynamisch team en doen er dan ook alles aan om naar de perfectie te streven. Er is voor elk wat wils: tijdens de week op afspraak en in het weekend zonder afspraak. Zowel dames, heren en kinderen zijn van harte welkom!

Contacteer ons