Op zoek naar Knippen?

 
Knippen
Synoniemen van knippen; ander woord voor knippen synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: afsnijden, couperen, graveren, griffen, japen, kerven, knippen, stuksnijden scheren ww.: afknippen, afsnijden, knippen kappen ww.: coifferen, friseren, knippen trimmen ww.: bijknippen, knippen, scheren korten ww.: inkorten, knippen, snoeien coifferen ww.: kappen, knippen fotograferen ww.:
Werkwoord knippen" Nederlandse werkwoorden bab.la werkwoordenvervoeger.
zouden geknipt hebben. knippen" Engelse vertaling. knippen" Duitse vertaling. Populaire Nederlands werkwoorden. Find out the most frequently used verbs in Nederlands. Grammatica Op het Spoor van Grammatica! Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal.
knippen Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: knippen DE knippen EN knippen ES. Vertalingen knippen NLFR. kn p n. knipte verl.tijd heeft geknipt volt.deelw.
Wat is een knip? Stad Gent.
Enkel de hulpdiensten, voertuigen van De Lijn, taxi's' en voertuigen gebruikt voor het ophalen van afval en het ruimen van vuilnis mogen doorheen de knippen rijden. Diensten voor stadsdistributie, georganiseerd vervoer van minder mobiele personen en professionele zorgverstrekkers mogen door de knippen aan de Ottogracht, Bargiebrug en het Hippoliet Lippensplein, als zij beschikken over een van de volgende vergunningen.:
Knippen en plakken Wikipedia.
De bewerking bestaat uit het selecteren van een deel van het scherm dat kan tekst zijn maar ook een groter geheel zoals een tabel, vervolgens het geselecteerde gedeelte te knippen" hierdoor verdwijnt het geselecteerde deel van de huidige plek en ten slotte een andere plek te kiezen om het daar in te plakken.
werkwoord knippen vervoegen.
wij zullen geknipt hebben. jullie zullen geknipt hebben. zij zullen geknipt hebben. Onvoltooid verleden toekomende tijd ovtt. ik zou knippen. jij zou knippen. hij zou knippen. wij zouden knippen. jullie zouden knippen. zij zouden knippen. Voltooid verleden toekomende tijd vvtt.
knippen Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
And there are little chemical scissors, called restriction enzymes which cut DNA whenever they see particular patterns. Dutch De politie wacht tot de brandweer arriveert om de auto open te knippen om het lichaam van de chauffeur eruit te halen.
knippen WikiWoordenboek.
een klikkend geluid met de vingers maken. Kun jij met je vingers knippen? informatica een bewerking waarbij een uitgekozen hoeveelheid informatie van de ene plek verwijderd wordt, meestal om haar op een andere plek te kunnen plakken. Je mag die tabel wel uit mijn presentatie knippen.
Knippen 9 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. knippen werkw.Uitspraak: knpn Verbuigingen: knipte verl.tijd enkelv. Verbuigingen: heeft geknipt volt.deelw. Toon alle vervoegingen met een schaar of tang iets van vorm veranderen Voorbeelden: je haar kort laten knippen., Gevonden op http//www.woorden.org/woord/knippen.: Bargoens, 1914 arresteeren, aanhouden. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/ginn001hand02_01/ginn001hand02_01_0004.php.:

Contacteer ons