Meer resultaten voor kapper Groningen

 
kapper Groningen
Groningen BrainWash Kappers.
Op zoek naar een goede kapper in Groningen. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Groningen. Je vindt ons op Dierenriemstraat 256. Bij ons staan kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Zo betaalt iedereen bij BrainWash kappers dezelfde lage prijs en werken wij zonder afspraak.
Kapster vacatures in Groningen NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als kapster in de provincie / regio Groningen. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Dat zijn wij. Wij zijn bij Kinki altijd op zoek naar creatief talent, verborgen of niet. Wij geloven heilig in groei en persoonlijke ontwikkeling en zoeken daarom al Bij ons ben je meer dan kapper of kapster.
Kérastase Groningen vind uw luxe salon.
9736 ME Groningen. zie op de kaart. Kapsalon de Barbier. 9713 GZ GRONINGEN. zie op de kaart. Gedempte Zuiderdiep 50. 9711 HK GRONINGEN. zie op de kaart. 9714 DV GRONINGEN. zie op de kaart. Time Out Kappers Lewenborg. 9733 CT GRONINGEN.
Onnes Hairstyling kapsalon Groningen.
gevestigd in de wijk Paddepoel in Groningen. Met 50 jaar ervaring als kapper, een flexibele en klantgerichte instelling, zijn wij u graag van dienst. Onnes Hairstyling Groningen. Onnes Hairstyling is op twee locaties gevestigd in de wijk Paddepoel te Groningen.
Home Haar Zo Groningen.
Bekijk onze prijslijst. HAAR ZO GRONINGEN. Kapsalon Haar en Zo is al sinds jaren een begrip in de wijk Oosterpoort in Groningen. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot een moderne professionele maar gemoedelijke kapperszaak voor zowel dames als heren, jong en oud.
Kinderkappers in Groningen Moeders in Groningen.
Vroeg of laat is het tijd om de dwarse haartjes van baby/peuter/kleuter eens professioneel bij te laten knippen. MoedersinGroningen.nl vroeg welke kinderkappers in Groningen een bezoekje waard zijn. Onderstaand de tips van ouders. En we zijn altijd nieuwsgierig naar jullie ervaringen, dus laat het vooral weten. Kapsalon de Hoofdzaak wordt vaak getipt door medemoeders vanwege het kinderhoekje. Is natuurlijk heel ideaal als je zelf geknipt moet worden en kids bij je hebt! En maakt het kappersbezoekje voor de kids ook een stuk leuker. Bovendien worden ze bestempeld als erg kindvriendelijk. De Hoofdzaak vind je in de Oude Ebbingestraat 61-3. Reserveren kan via de website. t/m 3 jaar: EUR 1295, 4 t/m 17 jaar 1695. Kapsoones vind je in de Folkingestraat en aan het Zuiderdiep. Ze hebben daar zelfs een colorbar, maar dat is voor de kids wat overdreven. Kapsoones knipt goed snel en de kapsters zijn leuk met kids. De salon is wel wat rumoerig, daar moet je en je kind van houden. Tip: ze zijn ook op maandag open! Folkingestraat 56 Gedempte Zuiderdiep 81. Reserveren kan via de website. De website vermeldt geen prijzen voor kids. Ik betaalde EUR 1650, voor een kind van 4. Kapper aan huis.
Hou t was Herman Ronde, kapper De verhalen van Groningen.
De Verhalen van Groningen. Van Adorp tot Zuurdijk. Hou t was Herman Ronde, kapper. Een montage van een interview met een oudere Groninger, meestal in het Gronings, over hun beroep of iets dat ze hebben meegemaakt in het verleden, in 2009 uitgezonden op RTV Noord. Deze aflevering Knoalster Herman Ronde: kapper, maar niet alleen dat.
Cosmo Hairstyling, de kapsalon in Groningen! Bezoek Onze Site!
Grote Markt 20, 9712 HT Groningen. Neem contact op. Stem op Cosmo Hairstyling voor de Beste Dames Kapper 2019 Award. Wij zijn genomineerd voor de Beste Dames Kapper 2019 Award! Je kunt tot 30 april 2019 hieronder je stem uitbrengen!
Kapper Groningen Agnes B Haardesign Groningen.
Dat wat jezelf al zo lang wilde, maar wat geen andere kapper is gelukt. Niet alleen alles op en aan je hoofd zal anders lijken, je hele uitstraling en voorkomen fleurt ervan op. Comments are closed. Agnes B Haardesign. Gedempte Zuiderdiep 101. 9711 HD Groningen.
Sydney Haarsalon in Groningen Sydney Haarsalon Groningen.
Uw haarsalon in het Centrum van Groningen. Maak een afspraak. 050 204 16 07. 050 204 16 07. Méér dan even naar de kapper gaan. Volg ons op social media. Sydney Haarsalon door Jessica Haverkamp. Het is 2013, ik word wakker in Sydney, Australië.

Contacteer ons