Zoeken naar opleiding kapper

 
opleiding kapper
Onderwijskiezer.
Kapper Syntra ondernemersopleidingen. Met dit diploma op zak en een sterke motivatie verzeker je jezelf van een mooie toekomst. Deze opleiding is intensief en praktijkgericht, ideaal voor wie zelf een kapsalon wil opstarten of als medewerker in een bestaand salon aan de slag wil.
mbo opleiding kapper Regio College Zaandam.
BOL-opleiding: tijdens de opleiding kapper loop je twee dagen per week stage in een erkende kapsalon 350 uur in het 1e jaar, 560 uur in het 2e jaar. BBL-opleiding: je werkt minimaal drie dagen per week bij een erkende kapsalon en gaat één dag in de week naar school bij het Regio College.
Kapper Salonverantwoordelijke CVO-STEP.
Na het succesvol beëindigen van de verschillende eenheden kapper ontvangt de cursist een certificaat kapper 1280 lestijden. Na het succesvol beëindigen van de verschillende modules kapper salonverantwoordelijke ontvangt de cursist een certificaat kapper salonverantwoordelijke 1440 lestijden. De opleiding kapper en kapper-salonverantwoordelijke in combinatie met aanvullende algemene vorming leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
Vind jij het leuk om met jouw creativiteit mensen nog mooier te maken en ook doelbewust en commercieel. Top 5 opleidingen. Bekijk alle Kapper opleidingen. We helpen jou. De juiste opleiding kiezen. Vakgebied of opleidingsniveau. Kapper: 0 opleiding. Administratief Medewerker 5.
Opleiding kapper Schoonheidsschool.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Kappersopleidingen Nederlandse Kappersakademie.
Deze opleiding is de perfecte voorbereiding op MBO-niveau 3 Allround Kapper. In één jaar tijd de basis van het kappersvak. Uitstekende voorbereiding op MBO 3 Allround Kapper. Erkende MBO opleiding. MBO 3 Allround Kapper in twee jaar BOL. De tweejarige verkorte opleiding leidt je op tot hairstylist.
Opleiding Kapper bol bbl, niveau 2.
Kies je voor dit profiel, dan volg je de eerste 30 weken van de opleiding een gezamenlijke deel met studenten van het profiel Allround kapper. Na deze periode wordt, aan de hand van verschillende criteria, beoordeeld welk niveau het best bij jou past. Het kan betekenen dat je doorgaat met het profiel Kapper niveau 2 of doorstroomt naar het profiel Allround kapper niveau 3.
Allround Kapper: Vitalis College.
studentenreisproduct minderjarige mbo-ers. Home opleiding Allround Kapper. De allround kapper werkt als zelfstandig medewerker in een kappersbedrijf en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van zijn werk en voor het tijdig opleveren van het eindresultaat, zoals bijvoorbeeld het knippen, kleuren en wikkelen van het haar.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Laat je inspireren door dit lesboek om een getalenteerde kapper te worden. Veel succes met je opleiding! Studeren waar en wanneer je wilt. Online begeleiding van een professional. Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt. Goed om te weten over deze cursus Kapper.
Kapper Volwassenenonderwijs ISBO.
Als dat zo is, dan ben je een kapper, en moet je maar aan twee woorden denken om het te worden: praktijk en praktijk. Bij ons maken we van die praktijk de hoofdzaak want alle praktijkgerichte en moderne technieken krijg je zo in de vingers.

Contacteer ons