Meer resultaten voor opleiding kapper

 
opleiding kapper
Opleiding Kapper Thuiscursus.NL.
Volg dan nu de opleiding kapper van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol kapper. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle kapper met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
Vind jij het leuk om met jouw creativiteit mensen nog mooier te maken en ook doelbewust en commercieel. Top 5 opleidingen. Bekijk alle Kapper opleidingen. We helpen jou. De juiste opleiding kiezen. Vakgebied of opleidingsniveau. Kapper: 0 opleiding. Administratief Medewerker 5.
Kapper bol.
Wat word je? Als kapper ga je in een kapsalon werken. Dit kan ook een gespecialiseerd bedrijf. Een dameskapper, herenkapper of trendy kapper bijvoorbeeld. Je kunt ook verder leren aan de niveau 3 opleiding tot Allround kapper. Hoe ziet je opleiding eruit?
Opleiding kapper.
Diploma secundair onderwijs opleiding kapper. Indien je de opleiding KAPPER met de opleiding Algemene Vorming combineert, behaal je het DIPLOMA SECUNDAIR ONDERWIJS via het Tweedekansonderwijs bij cvo Cervo-Go. Meer info over het Tweedekansonderwijs vind je op deze website onder Tweedekansonderwijs.
Kapper Wikipedia.
Een kapper werkt in een kapsalon of bezoekt mensen aan huis. Niet alleen wordt het haar geknipt, maar het kan ook worden geverfd kappers gebruiken liever de term kleuren, gebleekt, in model gekapt of geföhnd. Er zijn dames en herenkappers. Vroeger leerde men in Nederland het dames en herenvak apart, tegenwoordig is het dames en herenvak één opleiding. Eerst leert men voor kapper.
Onderwijskiezer.
Kapper Syntra ondernemersopleidingen. Met dit diploma op zak en een sterke motivatie verzeker je jezelf van een mooie toekomst. Deze opleiding is intensief en praktijkgericht, ideaal voor wie zelf een kapsalon wil opstarten of als medewerker in een bestaand salon aan de slag wil.
6 Kappersopleidingen en Cursussen Springest.
Beschrijving: Deze opleiding is geschikt voor mensen die op een praktijkgerichte en creatieve manier snel het vak van kapper / kapster in d. 1.450 Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Een bezoek aan de kapper / coiffeur, wie doet dat niet?
CVO Kempen Kapper.
Na de module salonwerk kan je het certificaat kapper behalen. Dit is een officieel erkend studiebewijs. Je kunt ervoor kiezen de verschillende modules van deze opleiding te volgen gedurende 2 schooljaren 4 avonden per week, of gedurende 4 schooljaren 2 avonden per week.
MBO opleiding Kapper niveau 2 Da Vinci College.
Dat doen we in kleinschalige lesgebouwen, vertrouwd en persoonlijk. Bij de opleiding kapper van het Da Vinci College heb je een leuke en leerzame tijd en je versterkt jezelf in de baan die bij je past. De opleiding Kapper duurt twee jaar.
Kapper Drenthe College.
Bij al deze werkzaamheden moet je goed letten op een hygiënische werkwijze, waarbij je ook rekening moet houden met het milieu en de arbeidsomstandigheden. Je werkt onder begeleiding van je leidinggevende. Na afronding van deze opleiding kan je doorstromen naar niveau 3 voor de opleiding Alround Kapper.

Contacteer ons