Op zoek naar opleiding kapper?

 
opleiding kapper
Onderwijskiezer.
Wat kan je behalen na Kapper?" De studiebewijzen die je behaalt tijdens en na het deeltijds beroepsonderwijs zijn gericht op directe tewerkstelling. Na het modulair DBSO kan je het volgende behalen.: een deelcertificaat per geslaagde module.; een certificaat wanneer je geslaagd bent in alle modules van de opleiding.;
Kapper Arcus Opleidingen Arcus College.
Je volgt de trajecten bovenop je kappersopleiding. De opleiding tot kapper duurt twee jaar. Na het afronden van de opleiding Kapper kun je een belangrijke ondersteunende rol in de kapsalon vervullen. Ben je gemotiveerd en bereid hard te werken, dan kun je eventueel de opleiding vervolgen tot Allround kapper.
Opleiding Kapper bol bbl, niveau 2.
Kies je voor dit profiel, dan volg je de eerste 30 weken van de opleiding een gezamenlijke deel met studenten van het profiel Allround kapper. Na deze periode wordt, aan de hand van verschillende criteria, beoordeeld welk niveau het best bij jou past. Het kan betekenen dat je doorgaat met het profiel Kapper niveau 2 of doorstroomt naar het profiel Allround kapper niveau 3.
Kappersopleiding met diploma! Wellness Academie.
Behaal je branche diploma kapper via onze opleiding! Het beroep van kapper is mensenwerk. Deze stelling gaat dubbel op, want je moet als kapper zowel voldoende vakgerelateerde kennis en vaardigheden hebben als klantgericht kunnen werken. Daarom wordt in deze kappersopleiding ook aandacht besteed aan communicatie en omgang met klanten.
Kapper voltijdse dagopleiding Syntra AB.
Over de opleiding kapper. Met de opleiding kapper leer je alles wat je moet weten om een eigen kapperszaak op te starten of aan het werk te gaan als werknemer in een bestaand kapsalon. Je oefent alle vaardigheden die je als kapper moet beheren: brushen, herensnit, damessnit, kleuren en ontkleuren, haarverzorging, watergolf, permanent, styling en gelegenheidskapsels en zelfs hand en gelaatsverzorging.
Opleiding kapper Schoonheidsschool.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Kapper BOL niveau 2 in Nijmegen ROC Nijmegen.
Na de opleiding. Na het behalen van je diploma kapper, kun je verder studeren op niveau 3 bijvoorbeeld de opleiding Allround Kapper. Er zijn op dit moment geen meeloopdagen beschikbaar voor deze opleiding. Hou deze pagina in de gaten. Deze opleiding start in augustus 2018.
Kapper Scalda.
Als kapper niveau 2 kun je aan de slag in salons voor haarverzorging, als ambulant kapper bijvoorbeeld in een verzorgingshuis of in een beautyfarm. Je kunt ook naadloos doorstromen naar de opleiding Allround kapper niveau 3. Onze studenten geven deze opleiding het rapportcijfer.
DE GROOTSTE KAPPER KREATOS.
Kreatos is de grootste kapper van Belgiƫ: ruim 600 kappers en kapsters werken elke dag in een Kreatos salon. Zo groot als we zijn, zo graag houden we het klein en persoonlijk: elke kapper heeft zijn eigen vaste werkplek in zijn eigen team in zijn vertrouwde salon met zijn eigen vaste klanten. In de dagdagelijkse praktijk merk je dus niet zoveel van de grote groep die Kreatos is. Dat zie je pas goed als je naar een interne opleiding gaat of een Kreatos training volgt.
Kapper Syntra AB.
De opleiding kapper is de ideale start als je zelf een eigen kapsalon wil opstarten of als medewerker in een bestaand kapsalon aan de slag wil. Kapper, een creatief en sociaal beroep. Mensen gaan naar het kapsalon om er goed uit te zien.

Contacteer ons