Resultaten voor opleiding kapper

 
opleiding kapper
Onderwijskiezer.
Kapper Syntra ondernemersopleidingen. Met dit diploma op zak en een sterke motivatie verzeker je jezelf van een mooie toekomst. Deze opleiding is intensief en praktijkgericht, ideaal voor wie zelf een kapsalon wil opstarten of als medewerker in een bestaand salon aan de slag wil.
Kapper Volwassenenonderwijs ISBO.
Als dat zo is, dan ben je een kapper, en moet je maar aan twee woorden denken om het te worden: praktijk en praktijk. Bij ons maken we van die praktijk de hoofdzaak want alle praktijkgerichte en moderne technieken krijg je zo in de vingers.
Kapper Salonverantwoordelijke CVO-STEP.
Na het succesvol beëindigen van de verschillende eenheden kapper ontvangt de cursist een certificaat kapper 1280 lestijden. Na het succesvol beëindigen van de verschillende modules kapper salonverantwoordelijke ontvangt de cursist een certificaat kapper salonverantwoordelijke 1440 lestijden. De opleiding kapper en kapper-salonverantwoordelijke in combinatie met aanvullende algemene vorming leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
Vind jij het leuk om met jouw creativiteit mensen nog mooier te maken en ook doelbewust en commercieel. Top 5 opleidingen. Bekijk alle Kapper opleidingen. We helpen jou. De juiste opleiding kiezen. Vakgebied of opleidingsniveau. Kapper: 0 opleiding. Administratief Medewerker 5.
Opleiding kapper Schoonheidsschool.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Kappersopleidingen Nederlandse Kappersakademie.
Deze opleiding is de perfecte voorbereiding op MBO-niveau 3 Allround Kapper. In één jaar tijd de basis van het kappersvak. Uitstekende voorbereiding op MBO 3 Allround Kapper. Erkende MBO opleiding. MBO 3 Allround Kapper in twee jaar BOL. De tweejarige verkorte opleiding leidt je op tot hairstylist.
Kapper Graafschap College.
Kies je voor dit profiel dan zit je de gehele opleiding bij studenten in de klas die de opleiding kapper volgen. Tijdens en aan het einde van je studie wordt gekeken of het voor jou mogelijk is om door te stromen naar allround kapper.
Allround Kapper: Vitalis College.
Als je denkt dat dit niet lukt, kun je jezelf ook inschrijven voor een BOL-opleiding. Na het afronden van de niveau 3 opleiding Allround Kapper kan je doorstromen naar mbo niveau 4 opleidingen of ervoor kiezen om als zelfstandig kapper aan het werk te gaan.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je betaalt voor deze opleiding Kapper maar 395. Hiervoor krijg je een geïllustreerd cursusboek, één jaar praktijkgerichte begeleiding van een docent met een haarscherp oog voor stijlvolle kapsels, toegang tot extra interactief lesmateriaal op ons online leerplatform én de mogelijkheid om binnen de vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties!
Kapper ROC van Flevoland.
Schrijf je dan in voor de opleiding Kapper! Wij leren je alle basisvaardigheden van het vak, zoals wassen, knippen, föhnen, kleuren en stylen. Met het diploma van deze opleiding kun je meteen aan de slag bij een kapsalon of beauty centre.

Contacteer ons